Wilt u een occasion financial leasen als particulier?

Op zoek naar een nieuwe auto tegen een voordelig tarief? Een occasion financial lease particulier contract afsluiten doe je bij ons! Wij bieden jou de keuze uit meer dan 300 occasions en een snelle afhandeling. In slechts drie stappen heb jij jouw aanvraag ingediend! Wij streven er naar om binnen 24 uur uitsluitsel te geven over de goedkeuring van deze aanvraag. Maar uiteraard zijn er nog meer voordelen die wij jou bieden.

Bekijk aanbod

occasion lease particulier Theme shape

Divers aanbod in huurkoop occasions

Ons aanbod bestaat uit honderden dealer occasions, inruilauto’s en importauto’s. Diverse merken en modellen vullen hierbij de showroom. De occasions worden ingekocht tegen een scherp tarief, wat ervoor zorgt dat ons financieringstarief erg aangenaam is. Binnen onze merken beschikken wij over uiteenlopende modellen en prijsklassen. Een auto financial leasen als particulier is dus ontzettend gemakkelijk! Bekijk op je gemak de rest van ons aanbod voor goede deals en leuke modellen. Daarnaast ben je van harte welkom in onze showrooms in Helmond en Eindhoven!

Bekijk aanbod

occasion lease particulier

Tweedehandse auto leasen als particulier? Houd hier rekening mee!

Heb jij jouw aanvraag ingediend? Dan zullen wij deze zorgvuldig bekijken. Is er sprake van een actuele negatieve BKR-registratie? Dan kom je niet in aanmerking voor het leasen van een occasion. Negatieve registraties uit het verleden hebben geen invloed op jouw aanvraag. Ook wanneer je een uitkering hebt of geen vast dienstverband, is de kans aanwezig dat de aanvraag wordt afgekeurd.

Het maandbedrag dat je betaalt voor het particulier financial leasen van een occasion is exclusief wegenbelasting, verzekering en onderhoud. Het voordeel hiervan is dat je zelf een partij kiest waar jij je goed bij voelt en die dicht bij jou in de buurt is. Tevens behoudt je de schadevrije jaren die je hebt opgebouwd. Lees goed alle leasevoorwaarden door voordat je een financial lease particulier aanvraag indient!

Leasevoorwaarden

VDNS Showroom Helmond

De voordelen van occasion lease voor particulieren

Alles op voorhand geregeld! Bij ons wordt bij de aanschaf van een occasion op basis van huurkoop, een vast maand -en rente bedrag afgesproken. Na afloop van de huurperiode ben jij juridisch eigenaar van de occasion. Daarnaast kan jij ook jouw huidige auto inruilen bij ons. Het inruilbedrag kan dan gebruikt worden als aanbetaling voor jouw huurkoop occasion.

Bekijk het aanbod!

  • Alle auto’s zijn direct leverbaar.
  • Auto kan bij jou thuis geleverd worden.
  • Aan het einde van de looptijd is de auto van jou.
  • Je hoeft geen grote investering te doen.
  • Vaste looptijd en een vast maandbedrag.
  • Auto inruilen en gebruiken als aanbetaling.

We voorzien jou graag van de beste service!

Heb je nog vragen over de leasevoorwaarden, ons aanbod of andere zaken? Dan helpen wij jou graag verder. Neem contact op met onze klantenservice of bezoek onze showroom in Helmond of Eindhoven.

Contact opnemen

Autodroom Helmond en Vakgarage Muzenberg

Een greep uit ons aanbod:

Financial lease voor particulieren
Mazda 3 304998

Mazda 3

2017 79.684 km Handgeschakeld Benzine

€ 231,- /mnd*

Volkswagen Golf HX-917-S

Volkswagen Golf

2016 118.161 km Handgeschakeld Diesel

€ 154,- /mnd*

Opel Movano V-649-DK

Opel Movano

2017 37.130 km Handgeschakeld Diesel

€ 310,- /mnd*

Peugeot 3008 P-182-VS

Peugeot 3008

2017 86.109 km Automaat Benzine

€ 310,- /mnd*

Whatsapp-Occasion Lease Totaal
Occasion Lease Totaal Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.