Een finacial lease als particulier? Lease een occasion!

Op zoek naar een financial lease als particulier? Een occasion financial lease particulier contract afsluiten doe je bij ons! Wij bieden jou de keuze uit meer dan 300 occasions en een snelle afhandeling. In slechts drie stappen heb jij jouw occasion lease particulier aanvraag ingediend! Wij streven er naar om binnen 24 uur uitsluitsel te geven over de goedkeuring van de aanvraag. Maar uiteraard zijn er nog meer voordelen die wij jou bieden.

Bekijk aanbod

occasion lease particulier Theme shape

Genoeg mogelijkheden om een tweedehandse auto te leasen als particulier

Het aanbod van Occasion Lease bestaat uit honderden dealer occasions, inruilauto’s en importauto’s. Diverse merken en modellen vullen hierbij de showroom. De occasions worden ingekocht tegen een scherp tarief, wat ervoor zorgt dat ons financieringstarief erg aangenaam is. Binnen onze merken beschikken wij over uiteenlopende modellen en prijsklassen. Een occasion lease particulier is dus zo in orde gemaakt. Bekijk op jouw gemak de rest van ons aanbod voor goede deals en leuke modellen. 

Bekijk aanbod

financial lease particulier

Een occasion financial lease als particulier? Houd hier rekening mee!

Heb jij jouw aanvraag ingediend? Dan zullen wij deze zorgvuldig bekijken. Is er sprake van een actuele negatieve BKR-registratie? Dan kom je niet in aanmerking voor het leasen van een occasion. Negatieve registraties uit het verleden hebben geen invloed op uw aanvraag. Ook wanneer je een uitkering hebt of geen vast dienstverband, is de kans aanwezig dat de aanvraag wordt afgekeurd.

Het maandbedrag dat je betaalt voor het particulier financial leasen van een occasion is exclusief wegenbelasting, verzekering en onderhoud. Het voordeel hiervan is dat je zelf een partij kiest waar jij je goed bij voelt en die dicht bij jou in de buurt is. Tevens behoudt je de schadevrije jaren die je hebt opgebouwd. Lees goed alle leasevoorwaarden door voordat je een financial lease particulier aanvraag indient!

Bij ons wordt bij de aanschaf van een occasion financial lease als particulier een vast maand -en rente bedrag afgesproken. Na afloop van de huurperiode ben jij juridisch eigenaar van de occasion. Daarnaast kan jij ook jouw huidige auto inruilen bij ons. Het inruilbedrag kan dan gebruikt worden als aanbetaling voor jouw huurkoop auto.

Leasevoorwaarden

VDNS Showroom Helmond

De voordelen van goedkoop occasion lease voor particuliere

Bij ons wordt bij de aanschaf van een goedkope occasion lease particulier een vast maand -en rente bedrag afgesproken. Na afloop van de huurperiode ben jij juridisch eigenaar van de occasion. Daarnaast kan jij ook jouw huidige auto inruilen bij ons. Het inruilbedrag kan dan gebruikt worden als aanbetaling voor jouw huurkoop occasion.

Bekijk het aanbod!

  • Alle auto’s zijn direct leverbaar.
  • Auto kan bij jouw thuis geleverd worden.
  • Aan het einde van de looptijd is de auto van jou.
  • Je hoeft geen grote investering te doen.
  • Vaste looptijd en een vast maandbedrag.
  • Auto inruilen en gebruiken als aanbetaling.

We voorzien jou graag van de beste service!

Heb je nog vragen over de leasevoorwaarden, ons aanbod, een occasion lease particulier contract of andere zaken? Dan helpen wij jou graag verder. Neem contact op met onze klantenservice of bezoek onze showroom in Helmond of Eindhoven.

Contact opnemen

Autodroom Helmond en Vakgarage Muzenberg

Een greep uit ons aanbod:

Financial lease voor particulieren
Iveco Daily VKV-17-B
BTW

Iveco Daily

2.3d 35S 15 3750 H1 el ex. BTW

2018 112.000 km Automaat Diesel

€ 414,- /mnd*

Kia Picanto
BTW

Kia Picanto

1.0 DPi ComfortLine 5 ZITS

2024 1 km Handgeschakeld Benzine

€ 241,- /mnd*

Suzuki Swift Z-141-FP

Suzuki Swift

1.0 Stijl // NAVI // CLIMA // ADAPTIVE CRUISE // CAMERA // STOELVERWARMING

2018 86.580 km Automaat Benzine

€ 220,- /mnd*

Toyota C-HR K-578-SK

Toyota C-HR

1.8 Hybrid Dynamic

2021 54.605 km Automaat Benzine / Elektrisch

€ 358,- /mnd*

1
Occasion Lease Totaal Binnen twee werkdagen reactie
Heb je een vraag over één van onze occasions? Aarzel niet en stel hem direct! 🚗

Auto's vergelijken