Financial lease occasion aanschaffen

Bij Occasion Lease Totaal werken we met financial lease. Dit noemen we ookwel huurkoop. Dit houdt in dat je, na het voldoen van een aanbetaling, maandelijks aflost en aan het einde van de rit eigenaar bent van jouw financial lease occasion. Dit is een groot voordeel ten opzichte van private leasen. met jou stellen wij dit contract voor een huurkoop auto op, zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Wil je de maandelijkse kosten laag houden? Dan kun je jouw huidige auto inruilen of een aanbetaling doen!

Bekijk aanbod

financial lease occasion Theme shape

Voordelen financial lease occasion

Bij Occasion Lease Totaal werken we met financial lease. Ookwel een huurkoop auto genoemd. Dit houdt in dat je, na het voldoen van een aanbetaling, maandelijks aflost. Je bent direct eigenaar van jouw financial lease occasion. Dit is een groot voordeel ten opzichte van private leasen. Samen met jou stellen wij dit contract voor een huurkoop auto op, zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Wil je de maandelijkse kosten laag houden? Dan kun je bijvoorbeeld jouw huidige auto inruilen of een aanbetaling doen!

Bekijk aanbod

financial lease occasion

Zakelijk een auto op afbetaling aanschaffen?

Voor zakelijke autorijders is het leasen van een occasion een slimme keuze. Het is niet nodig om een grote investering te doen en jouw financial lease occasion is snel beschikbaar. Ook zijn er diverse financiële voordelen zoals:

  • Gunstige tarieven voor ondernemers.
  • Recht op investeringsaftrek.
  • Rente- en afschrijvingskosten. maandelijks aftrekbaar.

Zakelijk leasen

financial lease occasion

Huurkoop auto voor particulieren

Op zoek naar een tweedehands auto? Die vind je in ons assortiment! Dankzij onze financial lease constructie betaal jij jouw nieuwe occasion in termijnen. Wij garanderen daarnaast een snelle service waardoor jij snel beschikt over jouw occasion. Voordat je de weg op kan gaan is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de leasevoorwaarden. Deze voorwaarden worden gesteld om jou als consument te beschermen tegen eventuele toekomstige financiële problemen.

Particulier leasen   Leasevoorwaarden

financial lease occasion

Snel met jouw financial lease occasion de weg op!

Bij Occasion Lease Totaal hebben we een breed aanbod aan occasions. Deze worden ingekocht tegen een scherpe prijs, wat ervoor zorgt dat ons financieringstarief erg aantrekkelijk is. Daarnaast beschikken we over uiteenlopende merken, modellen en prijsklassen. Heb jij jouw oog laten vallen op een van onze occasions? Dan doen we er alles aan om jou zo snel mogelijk de weg op te helpen!

Bekijk aanbod

  • Direct over je auto beschikken dankzij onze snelle service.
  • De nieuwe tweedehands auto is jouw eigendom.
  • De restwaarde van de auto is na de financial leaseperiode van jou.
  • Thuis afleveren is bij ons ook mogelijk.

Een greep uit ons aanbod:

Financial Lease Occasions
Volkswagen ID.3 S-643-GN

Volkswagen ID.3

2020 49.293 km Automaat Elektrisch

€ 455,- /mnd*

Toyota Verso-S GX-827-R

Toyota Verso-S

2015 90.311 km Automaat Benzine

€ 241,- /mnd*

Renault Captur H-494-NN

Renault Captur

2020 92.084 km Handgeschakeld Benzine

€ 289,- /mnd*

Kia Niro NF-024-L

Kia Niro

2017 27.390 km Automaat Benzine / Elektrisch

€ 331,- /mnd*

Whatsapp-Occasion Lease Totaal
Occasion Lease Totaal Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.