Terug

Hoe wordt het maandbedrag bepaald?

Als je een financial lease occasion bij ons aanschaft, dan is het fijn om te weten hoe de vork in de steel zit. Je wilt weten waar je aan toe bent en, niet geheel onbelangrijk, waar jouw geld precies heen gaat. Daarom leggen wij jou hier precies uit waar het maandbedrag uit bestaat. Zo weet jij waar de maandelijkse leasesom uit is opgemaakt en welke afwegingen hierbij worden gemaakt!

Wanneer je door ons aanbod scrolt, zie je bij iedere occasion een leasebedrag staan. Dit leasebedrag is gebaseerd op een leasetermijn van 60 maanden. Wil je langer of korter willen leasen, dan wordt dit bedrag voor aangepast. Onze leasesom wordt opgemaakt met de volgende formule:

We bekijken de fiscale waarde van de occasion en nemen hierbij een restwaarde van 20% (slottermijn). Dit bedrag is het totale leasebedrag. Als aanbetaling betaalt je 20% van de aanschafprijs. Afhankelijk van de periode waarin je de occasion wilt leasen, wordt het totale leasebedrag gedeeld door het aantal maanden. Het bedrag dat hierbij overblijft is het maandelijkse bedrag wat je voor de occasion gaat betalen.

1
Occasion Lease Totaal Binnen twee werkdagen reactie
Heb je een vraag over één van onze occasions? Aarzel niet en stel hem direct! 🚗

Auto's vergelijken