Terug
21 juni 2022

Een lease auto goedkoop rijden als particulier met financial lease

Een occasion leasen hoeft helemaal niet duur te zijn. Zeker als je een particulier bent en niet teveel geld wilt betalen voor een auto. Een financial lease particulier contract in combinatie met een tweedehands auto is voor jou dan dé uitkomst om een lease auto goedkoop op je oprit te zetten. Dé plek voor prachtige tweedehands occasions is Occasion Lease Totaal. Hier heb je keuze uit meer dan 300 tweedehands occasions van stoere SUV’s tot compacte Suzuki’s.

bekijk aanbod

financial lease particulier Theme shape

Een goedkope lease auto helemaal van jou

Als particulier kun je goedkoop een lease auto vinden in onze showroom. Wij staan voor je klaar van aankoop tot afbetaling! Tweedehands modellen bieden veel voordelen en doordat wij een ruime voorraad hebben, kun je hier snel van genieten! Met onze modellen lever je niet in op klasse en stijl, maar wél op de kosten. Doordat wij gebruik maken van een financial lease constructie, ben jij vanaf het moment dat je de garage uitrijdt eigenaar van jouw gekozen occasion!

Dankzij financial lease kun jij een lease auto goedkoop financieren

Financial lease wordt ook wel huurkoop genoemd. Maar hoe werkt huurkoop van een auto? Dit betekent dat als je het contract aangaat, je al gelijk economisch eigenaar bent van de auto. Deze vorm van leasen is dus ideaal als je per maand een bepaald bedrag kunt missen, in plaats van een groot bedrag in een keer. Maar wist je dat je de kosten per maand ook lager kunt houden? Hoe meer je namelijk aanbetaalt, hoe lager het leasebedrag per maand uitkomt. Zo ben je eigenaar van een goedkope lease auto per maand.

Het leasecontract kan worden afgesloten van 12 tot 72 maanden. Is het leasecontract afgelopen? Gefeliciteerd! De auto is nu helemaal jouw eigendom, inclusief de restwaarde.

Lever vandaag nog jouw aanvraag in voor een goedkope lease auto

Elke aanvraag voor een occasion wordt zorgvuldig door ons team bekeken en beoordeeld. Zo weet je gelijk waar je aan toe bent en wat er mogelijk is om een goedkoop een auto te leasen. Doordat financial lease er voor zorgt dat je gelijk de eigenaar bent van de auto, zijn onderhoud, verzekering en wegenbelasting voor eigen rekening. Op zoek naar een partij om dit uit handen te nemen? Wij maken dit graag voor je in orde!  En: uiteraard neem je schadevrije jaren mee mét je lease auto.

Wil jij weten welke mogelijkheden er zijn om een lease auto goedkoop te rijden? Wij helpen je graag aan jouw  droomauto en staan voor  klaar van aankoop tot afronding!

Bekijk ons aanbod  Particulier leasen

Theme shape
1
Occasion Lease Totaal Binnen twee werkdagen reactie
Heb je een vraag over één van onze occasions? Aarzel niet en stel hem direct! 🚗

Auto's vergelijken