Terug
22 juni 2022

Tweedehandsauto leasen inclusief onderhoud

Wilt u uw tweedehandsauto leasen inclusief onderhoud? Bij Occasion Lease Totaal hanteren we een Financial Lease constructie. Dit betekent dat bij het aangaan van de overeenkomst het onderhoud niet inbegrepen zit.

Maar niet getreurd! Occasion Lease Totaal wordt gerund door twee vakkundige autogarages die u graag voorzien van regulier en specifiek onderhoud. Hiervoor kunt u namelijk terecht bij onze Vakgarage Muzenberg in Eindhoven en Autogarage V.D. Nieuwenhuijzen in Helmond.

Bekijk tweedehands auto’s

tweedehandsauto leasen inclusief onderhoud Theme shape

Het juiste adres voor regulier- en specialistisch onderhoud

Door uw lease occasion regelmatig een onderhoudsbeurt te geven zorgt u ervoor dat de auto zijn waarde langer behoudt én komt u niet voor verassingen te staan. Zo zorgt een onderhoudsbeurt ervoor dat eventuele mankementen tijdig worden ontdekt die in een later stadium schade aan uw auto kunnen geven. Goed om dit soort scenario’s voor te blijven dus!

Wanneer uw occasion een onderhoudsbeurt nodig heeft dan zullen onze monteurs uw occasion op een aantal kritieke punten controleren. Denk hierbij aan het verversen van de olie, het controleren van de ruitenwissers, airco, verlichting. Ook controleren wij de staat van de banden.

Naast het reguliere onderhoud bent u bij ons ook aan het juiste adres voor specialistisch onderhoud. Naast alle originele diagnose apparatuur en software hebben onze monteurs uitgebreide kennis over de meest uiteenlopende automerken. Met deze kennis zorgen we voor snelle diagnoses, handige tips en de juiste oplossingen.

Onderdelen toevoegen aan uw tweedehandsauto

Gaat het bij u niet om uw tweedehandsauto leasen inclusief onderhoud maar eerder om het toevoegen van accessoires? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres! Het kan een fijne upgrade bieden aan uw auto en indirect voor meer comfort zorgen. Zo kunt u bij onze garages ook terecht voor onder andere het:

  • Laten inbouwen van een alarm.
  • Navigatiesysteem laten inbouwen.
  • Een audiosysteem laten inbouwen.
  • Het laten monteren van een trekhaak.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van onderhoud voor uw occasion? Neem dan contact op met Occasion Lease Totaal! We zijn op werkdagen tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar.

Bekijk aanbod  Contact opnemen

Theme shape
Whatsapp-Occasion Lease Totaal
Occasion Lease Totaal Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.