Terug
22 juni 2022

Tweedehandsauto leasen inclusief onderhoud

Heb jij een leaseplan tweedehands en wil jij weten hoe het zit met het onderhoud van jouw occasion? Bij de aanschaf van jouw financial occasion lease zit het onderhoud niet inbegrepen. Maar niet getreurd! Occasion Lease Totaal wordt gerund door twee vakkundige autogarages die jou graag voorzien van regulier en specifiek onderhoud. Hiervoor kun jij namelijk terecht bij onze Vakgarage Muzenberg in Eindhoven en Autogarage van den Nieuwenhuijzen in Helmond.

Bekijk tweedehands auto’s

tweedehandsauto leasen inclusief onderhoud Theme shape

Het juiste adres voor regulier- en specialistisch onderhoud

Door jouw tweedehands lease auto regelmatig een onderhoudsbeurt te geven zorg je ervoor dat de auto zijn waarde langer behoudt én kom jij niet voor verassingen te staan. Zo zorgt een onderhoudsbeurt ervoor dat eventuele mankementen tijdig worden ontdekt die in een later stadium schade aan jouw auto kunnen geven. Goed om dit soort scenario’s voor te blijven dus!

Wanneer jouw occasion een onderhoudsbeurt nodig heeft dan zullen onze monteurs jouw occasion op een aantal kritieke punten controleren. Denk hierbij aan het verversen van de olie, het controleren van de ruitenwissers, airco, verlichting. Ook controleren wij de staat van de banden.

Naast het reguliere onderhoud ben jij bij ons ook aan het juiste adres voor specialistisch onderhoud. Naast alle originele diagnose apparatuur en software hebben onze monteurs uitgebreide kennis over de meest uiteenlopende automerken. Met deze kennis zorgen we voor snelle diagnoses, handige tips en de juiste oplossingen.

Onderdelen toevoegen aan jouw tweedehandsauto

Gaat het bij jou niet om een tweedehandsauto leasen met onderhoud maar eerder om het toevoegen van accessoires? Ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres! Het kan een fijne upgrade bieden aan jouw auto en indirect voor meer comfort zorgen. Zo kun je bij onze garages ook terecht voor onder andere het:

  • Laten inbouwen van een alarm.
  • Navigatiesysteem laten inbouwen.
  • Een audiosysteem laten inbouwen.
  • Het laten monteren van een trekhaak.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden op het gebied van onderhoud voor jouw occasion? Neem dan contact op met Occasion Lease Totaal! We zijn op werkdagen tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar.

Ons aanbod

Fiat 500X RT-950-T

Fiat 500X

2018 82.876 km Automaat Benzine

€ 248,- /mnd*

Kia Sportage JR-202-K

Kia Sportage

2016 112.598 km Automaat Benzine

€ 344,- /mnd*

Volkswagen Polo  automaat 1e eigenaar 03-XNB-9

Volkswagen Polo automaat 1e eigenaar

2012 79.409 km Automaat Benzine

€ 193,- /mnd*

Kia Picanto P-985-VB
BTW

Kia Picanto

2022 16.511 km Handgeschakeld Benzine

€ 206,- /mnd*

Theme shape
1
Autodroom Helmond en Vakgarage Muzenberg
Occasion Lease Totaal Binnen twee werkdagen reactie
Heb je een vraag over één van onze occasions? Aarzel niet en stel hem direct! 🚗

Auto's vergelijken