Terug

Wat is er in het maandbedrag inbegrepen?

Bij Occasion Lease Totaal maken wij gebruik van de financial lease occasion. Bij deze vorm van leasen, die beter bekend is onder de noemer huurkoop, betaal je met een vast maandbedrag jouw auto af. Een handige formule waar we bij Occasion Lease Totaal veel voordelen in zien. Maar wat zit er nu precies in dat vaste maandbedrag?

Financial Lease is een volledige financiering. Dit betekent dat het bedrag dat je maandelijks betaalt, bestaat uit aflossing en rente. Misschien ben je van andere leasevormen gewend dat er meer aspecten terugkomen in het maandelijkse leasebedrag. Bij Financial Lease is dit niet het geval. Het maandelijkse leasebedrag wordt zo laag mogelijk gehouden en daarom gaat het hierbij alleen over de eerder genoemde aflossing en rente. Verdere zaken zoals wegenbelasting, verzekering, onderhoud en pechhulp zijn niet bij het maandbedrag inbegrepen.

Bij Occasion Lease Totaal geven we je de mogelijkheid om jouw financial leasecontract een fijne upgrade te geven. Hoe we dat doen? Met de mogelijk tot specialistisch onderhoud én een mobiliteitspas! Occasion Lease Totaal wordt gerund door twee vakkundige autogarages die graag het onderhoud voor jou uit handen nemen óf jouw occasion voorzien van extra comfort. Dit doen ze door bijvoorbeeld een alarmsysteem of audio-installatie toe te voegen.

1
Occasion Lease Totaal Binnen twee werkdagen reactie
Heb je een vraag over één van onze occasions? Aarzel niet en stel hem direct! 🚗

Auto's vergelijken