Een occasion lease zakelijk rijden? Bekijk de voordelen van financial lease!

Wil jij een occasion lease zakelijk rijden? Bij Occasion Lease Totaal helpen wij jou graag op weg naar de ideale bedrijfsauto! Je kunt als ZZP’er een occasion leasen, maar ook leasen als startend ondernemer is mogelijk. Zelfs een occasion leasen zonder cijfers is bij ons mogelijk. Met de keuze voor het leasen van jouw bedrijfsauto ga jij een vast en aantrekkelijk maandelijks bedrag aan. Vooral als je gebruik maakt van onze financial lease zakelijk constructie!

Bekijk aanbod

financial lease zakelijk Theme shape

Jouw ideale zakelijke lease occasion vinden

Het aanbod lease occasions is bij ons ontzettend divers. Zo beschikken wij over verschillende topmerken zoals Audi, Mercedes, BMW, Ford en KIA. Deze en andere merken vind je in ons brede assortiment occasions. Wij zijn dé partij voor jouw zakelijke lease!

Bij Occasion Lease Totaal garanderen we een auto die in goede staat wordt aangeleverd. Jouw zakelijke occasion lease wordt voor het afleveren nog gereinigd zodat deze schoon en netjes is.

Ruim aanbod occasions

De voordelen van het leasen van een zakelijke occasion

Het leasen van een zakelijke occasion is voor startende ondernemers en ZZP’ers een uitstekende optie. Toch blijft het een lastige keuze; het privé rijden van een occasion, óf het maken van de overstap naar zakelijke occasion lease. Wij maken de keuze voor jou een stuk makkelijker! Het leasen van een tweedehandsauto biedt namelijk veel voordelen voor ondernemers!

Neem contact op  Bekijk ons aanbod

  • Jouw nieuwe auto wordt snel geleverd. Dit kan thuis of op de zaak.
  • Je bent direct economisch eigenaar van de occasion.
  • Aan het einde van de looptijd is de occasion jouw eigendom.
  • De rente- en afschrijvingskosten zijn maandelijks aftrekbaar.
  • Je hebt recht op een investeringsaftrek.
  • Je zit niet vast aan een maximum aantal kilometers.

Is financial lease zakelijk zonder cijfers ook mogelijk?

Bij Occasion Lease Totaal is het geen enkel probleem om zakelijk een occasion te leasen door middel van financial lease. Wij begrijpen dat jouw huurkoop auto van jouw gewenste occasion een toegankelijke optie is wanneer je als zzp’er een occasion wilt leasen. Bij ons ben je aan het juiste adres om een occasion te leasen zonder cijfers te laten zien.
Wij vertrouwen op jou als klant en hanteren dit beleid om ondernemers vooruit te helpen. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden van het afsluiten van een occasion lease zakelijk contract.

Betaal je BTW bij het zakelijk leasen van een occasion?

Wanneer je bij ons een zakelijke occasion leaset betaal je altijd BTW, net zoals bij jouw andere zakelijke uitgaven. Deze BTW ontvang je weer terug bij de eerstvolgende aangifte. Het gehele BTW-bedrag wordt direct geïnd bij aanschaf van jouw leaseauto. Het maandelijks bedrag is daardoor exclusief BTW. Daarnaast is het bij ons mogelijk om een zakelijke lease occasion als marge auto te rijden. Dit houdt in dat je over deze auto geen BTW betaalt en deze dus ook niet terug kan vorderen.

Voorwaarden financial lease zakelijk

Een greep uit ons aanbod zakelijke occasions:

Voordelig financial leasen als ondernemer

We voorzien jou graag van de beste service!

Een occasion lease zakelijk contract afsluiten is heel gemakkelijk bij ons! Mocht je nog vragen hebben over de mogelijkheden, ons aanbod of de werking van Financial Lease, dan staan we voor je klaar!

Contact opnemen

1
Occasion Lease Totaal Binnen twee werkdagen reactie
Heb je een vraag over één van onze occasions? Aarzel niet en stel hem direct! 🚗

Auto's vergelijken