Huurkoop occasion

Bij OccasionLease bent u aan het juiste adres voor de huurkoop van een occasion. Huurkoop is een vorm van geld lenen waarbij u de auto, na het doen van een aanbetaling, in termijnen aflost. Dit wordt ook wel financial lease genoemd. Bij het afbetalen van het gehele bedrag, is de auto van u.

huurkoop occasions

Verschil tussen private lease en huurkoop

Zowel bij private lease als huurkoop betaal je een bedrag per maand om de occasion te mogen gebruiken. Het voordeel aan huurkoop is dat je na de leaseperiode, ook daadwerkelijk eigenaar bent van de auto. Bij private lease blijft de auto in het bezit van het leasebedrijf.

De voordelen van huurkoop

  • U kunt de occasion direct in gebruik nemen
  • De occasion wordt uiteindelijk uw eigendom
  • Mogelijkheid tot het inruilen van uw huidige auto
  • U wordt beschermd d.m.v. BKR-registratie

Huurkoop is er voor iedereen

Huurkoop is ervoor zowel particulieren als voor ondernemers. Wilt u meer weten? Hier leest u meer over hoe de huurkoop van een auto werkt

Alles op voorhand geregeld

Bij OccasionLease wordt bij de aanschaf van een occasion op basis van huurkoop, een vast maand -en rente bedrag afgesproken. Tijdens de huurperiode bent u dan feitelijk economisch eigenaar van de auto, wat betekent dat er verschillende kosten zakelijk aftrekbaar zijn. Na afloop van de huurperiode bent u ook juridisch eigenaar van de occasion.

Daarnaast is er de mogelijkheid om uw huidige auto bij ons in te ruilen. Het inruilbedrag kunt u gebruiken als aanbetaling voor uw huurkoop occasion.

Divers aanbod in huurkoop occasions

Het aanbod van OccasionLease bestaat uit honderden dealeroccasions, inruilauto’s en importauto’s. Diverse merken en modellen vullen hierbij de showroom. De occasions worden ingekocht tegen een scherp tarief, wat ervoor zorgt dat ons financieringstarief erg aangenaam is.

Zo bieden wij o.a. MercedesFiat, Ford en KIA-occasions aan. Bij deze merken beschikken wij over uiteenlopende modellen en prijsklassen. Voor ieder wat wils. Maar bekijk ook de rest van ons aanbod voor goede deals en leuke modellen! Bezoek onze showrooms in Helmond en Eindhoven en vind uw perfecte occasion.