Particulier occasion leasen

Een occasion leasen als particulier bij OccasionLease biedt u keuze uit ruim 300 occasions en een snelle afhandeling. In 3 stappen heeft u uw aanvraag ingediend en wij streven u binnen 24 uur uitsluitsel te geven over de goedkeuring van uw aanvraag. Maar uiteraard zijn er nog meer voordelen die wij u kunnen bieden.

Financial Lease als particulier

Om als particulier in aanmerking te komen voor het leasen van een occasion moet u voldoen aan een aantal voorwaarden. Deze voorwaarden leest u op de pagina Leasevoorwaarden. Zo is het onder andere belangrijk dat u verzekerd bent van een vast inkomen zodat u aan uw maandelijkse betalingsverplichting kunt voldoen.

Maar het leasen van een occasion brengt u als particulier ook veel voordelen:

  • Wij kunnen alle auto’s direct leveren.
  • Wij kunnen de auto's bij u thuis leveren. 
  • U bent direct economisch eigenaar van de auto.
  • Aan het einde van de looptijd is de auto uw eigendom.
  • U hoeft geen grote investering te doen bij de aanschaf van de auto.
  • U heeft een vaste looptijd, vaste lage rente en een vast maandbedrag.
  • U kunt uw huidige auto inruilen en dit bedrag gebruiken als aanbetaling.

Waar u rekening mee moet houden

Wij zullen iedere aanvraag zorgvuldig bekijken. Heeft u momenteel een negatieve BKR-registratie? Dan komt u niet in aanmerking voor het leasen van een occasion. Negatieve registraties uit het verleden hebben geen invloed op uw aanvraag.

Ook wanneer u een uitkering heeft of geen vast dienstverband, is de kans aanwezig dat uw aanvraag wordt afgekeurd. Bij twijfel kunt u uiteraard contact opnemen.

Het maandbedrag dat u betaalt voor het leasen van een occasion is exclusief wegenbelasting, verzekering en onderhoud. Het voordeel hiervan is dat u zelf een partij kunt kiezen waar u zich goed bij voelt en die dicht bij u in de buurt is. Tevens behoudt u de schadevrije jaren die u heeft opgebouwd.

Als u nog studeert mag u alleen leasen bij Occasionlease als uw ouders meetekenen. 

LET OP! Geld lenen kost geld

Leasen bij OccasionLease

Direct over je auto beschikken

Auto is jouw eigendom

Restwaarde auto is van jou

Thuis afleveren is mogelijk

Veelgestelde vragen