Particulier occasion leasen

Een occasion leasen als particulier bij OccasionLease biedt u keuze uit ruim 300 occasions en een snelle afhandeling. In 3 stappen heeft u uw aanvraag ingediend en wij streven u binnen 24 uur uitsluitsel te geven over de goedkeuring van uw aanvraag. Maar uiteraard zijn er nog meer voordelen die wij u kunnen bieden.

Financial Lease als particulier

Om als particulier in aanmerking te komen voor het leasen van een occasion moet u voldoen aan een aantal voorwaarden. Deze voorwaarden leest u op de pagina Leasevoorwaarden. Zo is het onder andere belangrijk dat u verzekerd bent van een vast inkomen zodat u aan uw maandelijkse betalingsverplichting kunt voldoen.

Maar het leasen van een occasion brengt u als particulier ook veel voordelen:

  • Wij kunnen alle auto’s direct leveren.
  • Wij kunnen de auto's bij u thuis leveren. 
  • U bent direct economisch eigenaar van de auto.
  • Aan het einde van de looptijd is de auto uw eigendom.
  • U hoeft geen grote investering te doen bij de aanschaf van de auto.
  • U heeft een vaste looptijd, vaste lage rente en een vast maandbedrag.
  • U kunt uw huidige auto inruilen en dit bedrag gebruiken als aanbetaling.

Waar u rekening mee moet houden

Wij zullen iedere aanvraag zorgvuldig bekijken. Heeft u momenteel een negatieve BKR-registratie? Dan komt u niet in aanmerking voor het leasen van een occasion. Negatieve registraties uit het verleden hebben geen invloed op uw aanvraag.

Ook wanneer u een uitkering heeft of geen vast dienstverband, is de kans aanwezig dat uw aanvraag wordt afgekeurd. Bij twijfel kunt u uiteraard contact opnemen.

Het maandbedrag dat u betaalt voor het leasen van een occasion is exclusief wegenbelasting, verzekering en onderhoud. Het voordeel hiervan is dat u zelf een partij kunt kiezen waar u zich goed bij voelt en die dicht bij u in de buurt is. Tevens behoudt u de schadevrije jaren die u heeft opgebouwd.

Als u nog studeert mag u alleen leasen bij Occasionlease als uw ouders meetekeken.