Terug
20 juni 2022

Tweedehands auto in termijnen betalen? Dat kan!

Een auto is voor de meeste mensen een grote uitgave. Zelfs als het een tweedehands auto is. Wel zo fijn dat u het bedrag bij Occasion Lease Totaal in termijnen kunt betalen door middel van financial lease voor particulieren.

Bekijk aanbod

tweedehands auto in termijnen betalen Theme shape

Hoe werkt het betalen in termijnen?

Als je een occasion bij ons aanschaft, hoef je het aankoopbedrag niet ineens te betalen. Je lost het bedrag en een klein bedrag aan rente af in maandelijkse termijnen. Financial lease noemen we dat. Het maandbedrag, de looptijd en de rente leggen we vast in een leasecontract. Zo weet jij precies waar je aan toe bent. Weten wanneer je de eigenaar van de auto bent? Als alles is afbetaald, dan is de auto van jou!

Welk bedrag moet ik per maand aflossen?

Dat hangt uiteraard af van het aankoopbedrag van jouw occasion. Bij Occasion Lease vind jij tweedehands auto’s voor elke portemonnee. Verder is ook de looptijd van het leasecontract bepalend voor het maandbedrag. Hoe langer de looptijd, hoe lager het maandbedrag. Hoe lang jij erover doet om af te betalen, bepaal je namelijk zelf. Tot slot is het goed om te weten dat je het maandbedrag verlaagt door een aanbetaling te doen, hiervoor kan de 50/50 deal een goede optie zijn. Bijvoorbeeld met het geld dat je ontvangt voor het inruilen van jouw huidige auto.

Wat zijn de voordelen van een gespreide betaling?

Een auto gespreid betalen heeft veel voordelen voor jou. We vatten het voor je samen:

  • Als je leaset, hoef je het aankoopbedrag niet ineens te betalen.
  • Tijdens het leasen ben je al economisch eigenaar van de auto en aan het einde van het leasecontract is de auto formeel van jou.
  • Jij bepaalt zelf de looptijd van het leasecontract. Dit moet wel tussen de 12 en 72 maanden zijn.
  • Door een aanbetaling te doen, maak je het leasebedrag nog aantrekkelijker.

Kom jij een kijkje nemen?

Bij Occasion Lease vind jij ruim 300 kwalitatieve gebruikte auto’s in ons aanbod. Onze medewerkers in Eindhoven en Helmond geven u deskundig en eerlijk advies. En jij rekent op de goede service waar wij om bekend staan. We bezorgen jouw occasion zelfs aan huis. Heb je nog vragen over onze occasions of bijvoorbeeld wat je moet doen als de auto je niet meer bevalt? Bekijk dan ook eens onze veelgestelde vragen!

Bekijk aanbod

Theme shape
1
Occasion Lease Totaal Binnen twee werkdagen reactie
Heb je een vraag over één van onze occasions? Aarzel niet en stel hem direct! 🚗

Auto's vergelijken