Terug
20 juni 2022

Tweedehands auto in termijnen betalen? Dat kan!

Een auto is voor de meeste mensen een grote uitgave. Zelfs als het een tweedehands auto is. Wel zo fijn dat u het bedrag bij OccasionLease in termijnen kunt betalen!

Bekijk aanbod

tweedehands auto in termijnen betalen Theme shape

Hoe werkt het betalen in termijnen?

Als u een occasion bij ons aanschaft, hoeft u het aankoopbedrag niet ineens te betalen. U lost het bedrag en een klein bedrag aan rente af in maandelijkse termijnen. Financial lease noemen we dat. Het maandbedrag, de looptijd en de rente leggen we vast in een leasecontract. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Alles afbetaald? Dan is de auto van u!

Welk bedrag moet ik per maand aflossen?

Dat hangt uiteraard af van het aankoopbedrag van uw occasion. Bij OccasionLease vindt u tweedehands auto’s voor elke portemonnee. Verder is ook de looptijd van het leasecontract bepalend voor het maandbedrag. Hoe langer de looptijd, hoe lager het maandbedrag. Hoe lang u erover doet om af te betalen, bepaalt u namelijk zelf. Tot slot is het goed om te weten dat u het maandbedrag kunt verlagen door een aanbetaling te doen, hiervoor kan de 50/50 deal een goede optie zijn. Bijvoorbeeld met het geld dat u ontvangt voor het inruilen van uw huidige auto.

Wat zijn de voordelen van een gespreide betaling?

Een auto gespreid betalen heeft veel voordelen voor u. We vatten het voor u samen:

  • Als u leaset, hoeft u het aankoopbedrag niet ineens te betalen.
  • Tijdens het leasen bent u al economisch eigenaar van de auto en aan het einde van het leasecontract is de auto formeel van u.
  • U bepaalt zelf de looptijd van het leasecontract. Dit moet wel tussen de 12 en 72 maanden zijn.
  • Door een aanbetaling te doen, maakt u het leasebedrag nog aantrekkelijker.

Komt u een kijkje nemen?

Bij OccasionLease vindt u ruim 300 kwalitatieve gebruikte auto’s in ons aanbod. Onze medewerkers in Eindhoven en Helmond geven u deskundig en eerlijk advies. En u kunt rekenen op de goede service waar wij om bekend staan. We bezorgen uw occasion zelfs aan huis.

Bekijk aanbod

Theme shape
Whatsapp-Occasion Lease Totaal
Occasion Lease Totaal Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.