Terug
17 juni 2022

Auto gespreid betalen

Jij wilt een nieuwe auto kopen maar het is voor jou niet ideaal om de auto in een keer af te betalen? Dan kan het voor jou een optie zijn om de auto gespreid te betalen. Wanneer je de auto gespreid wilt betalen zijn er verschillende opties mogelijk. Het is mogelijk om een auto doormiddel van private lease of financial lease gespreid te betalen. Wij leggen beide opties voor je uit.

Bekijk aanbod

occasions leasen Theme shape

Private lease

Private lease is een risicovrije manier om een auto gespreid te betalen. Het voordeel van deze lease vorm is dat je alleen de benzine zelf hoeft te betalen. De verzekering, wegenbelasting en het onderhoud zitten in het leasecontract inbegrepen. Een nadeel van private lease is dat je niet de economische eigenaar van de auto bent. Je bouwt geen schadevrije jaren op en aan het einde van het leasecontract behoud u niet de restwaarde van de auto.

Financial lease

Een auto gespreid betalen doormiddel van financial lease is een goed alternatief. Bij financial lease ben jij economisch eigenaar van de auto in tegenstelling tot bij private lease. Bij financial lease kunt u uw auto gespreid betalen en hierbij kun je kiezen of je vooraf of achteraf een deel betaalt. Wanneer je meer in een keer betaalt worden de maandelijkse kosten lager.

Bij financial lease ben je zelf verantwoordelijk voor de verzekering, de wegenbelasting en het onderhoud. Dit heeft dan wel als voordeel dat je zelf bepaalt bij wie jij jouw auto laat verzekeren. Bij financial lease ben jij op het eind van het leasecontract eigenaar van de auto. Een groot voordeel daarbij is dat je schadevrije jaren opbouwt. Daarnaast behoudt je dus ook de restwaarde van de auto.

Occasion Lease

Bij Occasion Lease Totaal kunt jij jouw auto gespreid betalen doormiddel van financial lease. Wij hebben keuze uit een groot assortiment aan occasions van automerken zoals Jeep, Toyota, Seat, Audi, BMW en nog veel meer! Daarnaast is het mogelijk om jouw huidige auto in te leveren als aanbetaling.

bekijk aanbod

Theme shape
1
Occasion Lease Totaal Binnen twee werkdagen reactie
Heb je een vraag over één van onze occasions? Aarzel niet en stel hem direct! 🚗

Auto's vergelijken