Terug
17 juni 2022

Auto gespreid betalen

U wilt een nieuwe auto kopen maar het is voor u niet ideaal om de auto in een keer af te betalen? Dan kan het voor u een optie zijn om de auto gespreid te betalen. Wanneer je uw auto gespreid wilt betalen zijn er verschillende opties mogelijk. Het is mogelijk om een auto doormiddel van private lease of financial lease gespreid te betalen. Wij leggen beide opties voor u uit.

Bekijk aanbod

occasions leasen Theme shape

Private lease

Private lease is een risicovrije manier om een auto gespreid te betalen. Het voordeel van deze lease vorm is dat u alleen de benzine zelf hoeft te betalen. De verzekering, wegenbelasting en het onderhoud zitten in het leasecontract inbegrepen. Een nadeel van private lease is dat u niet de economische eigenaar van de auto bent. U bouwt geen schadevrije jaren op en aan het einde van het leasecontract behoud u niet de restwaarde van de auto.

Financial lease

Een auto gespreid betalen doormiddel van financial lease is een goed alternatief. Bij financial lease bent u economisch eigenaar van de auto in tegenstelling tot bij private lease. Bij financial lease kunt u uw auto gespreid betalen en hierbij kunt u kiezen of je vooraf of achteraf een deel betaalt. Wanneer u meer in een keer betaalt worden de maandelijkse kosten lager.

Bij financial lease bent u zelf verantwoordelijk voor de verzekering, de wegenbelasting en het onderhoud. Dit heeft dan wel als voordeel dat u zelf bepaalt bij wie u uw auto laat verzekeren. Bij financial lease bent u op het eind van het leasecontract eigenaar van de auto. Een groot voordeel daarbij is dat u schadevrije jaren opbouwt. Daarnaast behoudt u dus ook de restwaarde van de auto.

Occasion Lease

Bij Occasion Lease Totaal kunt u uw auto gespreid betalen doormiddel van financial lease. Wij hebben keuze uit een groot assortiment aan occasions van automerken zoals Jeep, Toyota, Seat, Audi, BMW en nog veel meer! Daarnaast is het mogelijk om uw huidige auto in te leveren als aanbetaling.

bekijk aanbod

Theme shape
Whatsapp-Occasion Lease Totaal
Occasion Lease Totaal Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.