Terug

Wat als de auto mij niet meer bevalt?

Mocht deze situatie zich voordoen, dan helpt ons team jou maar al te graag. Bij Occasion Lease Totaal is het ten alle tijden ons streven om jou optimaal te laten genieten van de lease occasion. Mocht dit niet meer het geval zijn, dan kijken we samen met jou naar de mogelijkheden!

De mogelijkheden binnen jouw leasecontract

Jij wilt met plezier, vertrouwen en een goed gevoel op de weg zitten. Een lease occasion die echt bij jou past is hierbij een pré. Wanneer dit bij ingang van het leasecontract toch niet het geval is, helpen we je graag. Je heeft hierbij twee mogelijkheden die we u graag voorleggen:

Overstappen naar een andere leaseauto

Ben jij te spreken over de financial lease-vorm, maar is het de occasion wagen die steekt? Dan geven we jou graag de mogelijkheid om over te stappen naar een andere occasion. Hier zitten echter wel bepaalde voorwaarden aan vast. Zo moeten we het leasecontract herbekijken en waar nodig aanpassen. De overige bijkomstigheden bekijken we graag per situatie. Is dit een optie die je graag verder onderzoekt? Kom dan met ons in contact!

Het leasecontract vroegtijdig beëindigen

Mocht de keuze uitgaan naar het vroegtijdig beëindigen van het leasecontract, dan komen we hierover graag met jou in contact. Het gaat hierbij om een gecompliceerde situatie die in elk geval weer anders is. Afhankelijk van de leaseperiode die er al op zit, het openstaande leasebedrag en jouw situatie bekijken we de mogelijkheden. Gaat jouw keuze dus uit naar het vroegtijdig beëindigen van het leasecontract? Neem dan direct contact op met ons team!

Neem contact op!

1
Occasion Lease Totaal Binnen twee werkdagen reactie
Heb je een vraag over één van onze occasions? Aarzel niet en stel hem direct! 🚗

Auto's vergelijken