Occasion zakelijk leasen?

Uw occasion zakelijk leasen? Bij Occasion Lease Totaal bent u aan het juiste adres.

Bent u op zoek naar een occasion om zakelijk te leasen? Bij Occasion Lease Totaal helpen we u graag op weg naar de ideale bedrijfsauto! Met de keuze voor het leasen van uw bedrijfsauto gaat u een vast en aantrekkelijk maandelijks bedrag aan. Wij leiden u graag door alle bijkomende zaken die komen kijken bij het leasen van een zakelijke occasion! 

occasion lease zakelijk

Wat komt er kijken bij het leasen van uw zakelijke occasion?

De keuze voor het leasen van een tweedehandsauto is voor u als ondernemer erg aantrekkelijk. Voornamelijk voor startende ondernemers en ZZP’ers is zakelijke occasion lease een uitstekende optie. Toch twijfelen zzp’ers geregeld over het privé rijden óf de overstap op een zakelijke auto.

Waarom zakelijk een occasion leasen voor u een goede uitkomst kan bieden:

  • Uw auto wordt snel geleverd, bij u thuis of op de zaak
  • U bent direct economisch eigenaar van de occasion
  • Aan het einde van de looptijd is de occasion uw eigendom.
  • De rente- en afschrijvingskosten zijn maandelijks aftrekbaar
  • U heeft recht op een investeringsaftrek
  • U zit niet vast aan een maximumaantal kilometers
  • Zonder bijtelling is mogelijk, vraag hiervoor naar de mogelijkheden!

Belangrijk om te weten is dat uw auto als debet op de bedrijfsbalans wordt genoteerd. Uw financiering wordt als credit toegevoegd op de balans.
 

De BTW bij het leasen van een zakelijke occasion

Wanneer u bij ons een zakelijke occasion leaset betaalt u altijd BTW, net zoals bij uw andere zakelijke uitgaven. Deze BTW ontvangt u weer terug bij uw eerste aangifte. Het gehele Btw-bedrag wordt direct geïnd bij aanschaf van uw leaseauto. Het maandelijks bedrag is daardoor exclusief BTW. Daarnaast is het bij ons mogelijk om een zakelijke lease occasion als marge auto te rijden. Dit houdt in dat u over deze auto geen BTW betaalt en deze dus ook niet terug kan vorderen.
 

Uw ideale zakelijke lease occasion vinden

Het aanbod aan lease occasions bij ons is divers. Zo beschikken wij over verschillende top merken zoals Mercedes, Nissan, Fiat, Ford en KIA. Naast deze merken hebben we een breed assortiment aan occasions en zijn wij de juiste partij voor uw zakelijke lease!

Vanuit Occasion Lease Totaal garanderen we u een leaseauto die in goede staat wordt aangeleverd. Uw gekozen model wordt voor het afleveren nog verzorgd zodat deze er schoon en netjes uit ziet.
 

We voorzien u graag van de beste service!

Mocht u nog vragen hebben over de mogelijkheden, ons aanbod of de werking van Financial Lease, dan staan we voor u klaar.

Vragen over zakelijke occasion lease?

Stel je vragen aan Stefan de Lang

Stefan de Lang

Leasen bij OccasionLease

Direct over je auto beschikken

Auto is jouw eigendom

Restwaarde auto is van jou

Thuis afleveren is mogelijk

Veelgestelde vragen