Kan ik een auto leasen?

Veel mensen twijfelen over het in aanmerking komen voor een leaseauto. Bij Occasion Lease Totaal helpen we u graag de weg op, voorzien van informatie en een ideale auto! Klinkt dat bij u als een mooi vooruitzicht?  Lees dan hier alles over de voorwaarden voor het leasen van een van onze occasions.

kan ik een auto leasen?

De voordelen van financial lease

Bij Occasion Lease Totaal werken we met financial lease, ofwel huurkoop. Dit houdt in dat je, na het voldoen van een aanbetaling, maandelijks aflost en aan het einde van de rit eigenaar bent van jouw occasion. Bij alle aanvragen geldt dat wanneer u een aanbetaling doet, de kans van acceptatie wordt vergroot. Dit geeft ons meer zekerheid dat u kunt voldoen aan uw maandelijkse betalingsverplichting en hierdoor wordt uw maandelijkse bedrag verlaagd.

Vanuit Occasion Lease Totaal hanteren we een snelle service waardoor u uw occasion direct in gebruik kan nemen. Wilt u uw maandelijkse kosten laag houden? Kies dan voor het inruilen van uw huidige auto. Voordat u met uw blikvanger de weg op kan gaan, gelden er een aantal voorwaarden. Deze voorwaarden worden gesteld om u als consument te beschermen tegen eventuele toekomstige financiële problemen. Een eis die uiteraard voor de hand ligt, is een geldig rijbewijs. Laat dit nu niet de enige eis zijn. Wij zetten het even voor u op een rijtje:
 

Wanneer kan ik een auto leasen?

Om uw mogelijkheden inzichtelijk te maken hebben we de situatie voor particulieren en ondernemers apart vermeld:

Wanneer mag ik een occasion leasen als particulier?

  • Zolang u een dienstverband heeft met een arbeidscontract van een jaar of langer, of voor onbepaalde tijd.
  • Als u werkt via een uitzend- of detacheringsbureau.
  • Zolang u AOW en/of aanvullend pensioen ontvangt.
  • Als u student bent, leasen is dan mogelijk wanneer uw ouders contractueel tekenen.
  • Zolang u geen negatieve BKR-registratie heeft.

Wanneer mag ik een occasion leasen als ondernemer?

  • Zolang u een officiële inschrijving bij de Kamer van Koophandel kan tonen.
  • Zolang u geen negatieve BKR-registratie heeft.
  • Als u liever geen cijfers laat zien, behoort financial lease nog steeds tot de mogelijkheden voor u als ondernemer.

Bij het voldoen van een aanbetaling vergroot u in alle gevallen de kans op acceptatie. Hiermee houdt u ook uw maandelijkse bedrag laag. Geeft de bovenstaande informatie niet voldoende antwoord op uw vragen? Neem dan contact met ons op, we bekijken graag met u de mogelijkheden en denken mee om u alsnog van die prachtige occasion te voorzien.

Wanneer mag ik een occasion leasen als student?

Als u student bent is het mogelijk om een auto te leasen bij Occasion Lease Totaal. Hier zit echter wel een belangrijke voorwaarde aan. Het is alleen toegestaan om te leasen als uw ouders meetekenen. 
 

Snel met jouw occasion de weg op!

Bij Occasion Lease Totaal hebben we een breed aanbod aan occasions. Deze worden ingekocht tegen een scherpe prijs, wat ervoor zorgt dat ons financieringstarief erg aangenaam is. Daarnaast beschikken we over uiteenlopende merken, modellen en prijsklassen. Heeft u uw oog laten vallen op een van onze occasions? Dan doen we er alles aan om u zo snel mogelijk de weg op te helpen!

LET OP! Geld lenen kost geld

Voordelen van OccasionLease

Direct over je auto beschikken

Auto is jouw eigendom

Restwaarde auto is van jou

Thuis afleveren is mogelijk