Leasevoorwaarden

Om in aanmerking te komen voor een leaseauto via OccasionLease zijn er een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen. Hier leest u de belangrijkste voorwaarden, maar er kunnen uitzonderingen voorkomen. Twijfelt u of u in aanmerking komt? Neem dan contact op met één van onze leasespecialisten via 0492 - 588 988 of 06 - 222 31 253.

Leasevoorwaarden particulier

Wanneer u voldoet aan één van de volgende vereisten komt u wel in aanmerking:

  • U heeft een dienstverband met een arbeidscontract van een jaar of langer, of voor onbepaalde tijd.
  • U werkt via een uitzend- of detacheringsbureau.
  • U heeft een WAO-uitkering. Niet alle WAO-vormen komen in aanmerking. Neem hiervoor contact op.
  • U ontvangt AOW en/of aanvullend pensioen.

Wanneer één van onderstaande punten op u van toepassing is, komt u niet in aanmerking:

  • U heeft een negatieve BKR-registratie. Wanneer uw negatieve BKR-registratie uit het verleden is opgelost, komt u wel in aanmerking.
  • U heeft een WW- of WIA-uitkering.
  • U ontvangt studiefinanciering.

Leasevoorwaarden ondernemer

Voor u als ondernemer gelden uiteraard andere voorwaarden dan voor een particuliere leaseaanvraag. Zakelijke aanvragen zullen per situatie beoordeeld worden. Neem hiervoor contact op of vul het aanvraagformulier in bij de auto van uw keuze.

Leasevoorwaarden student

Als u student bent is het mogelijk om een auto te leasen bij Occasionlease. Hier zit echter wel een belangrijke voorwaarde aan. Het is alleen toegestaan om te leasen als uw ouders meetekenen. 

Aanbetaling

Bij alle aanvragen geldt dat wanneer u een aanbetaling doet, de kans van acceptatie wordt vergroot. Dit geeft ons meer zekerheid dat u kunt voldoen aan uw maandelijkse betalingsverplichting en hierdoor wordt uw maandelijkse bedrag verlaagd.