Er zijn op dit moment 1 occasions van Fiat die voldoen aan uw selectie criteria

Helaas zijn er geen occasions gevonden

Laat hieronder je gegevens achter en we houden je op de hoogte wanneer er een passende occasion binnenkomt.

Een Fiat Occasion lease koopt u voordelig bij Occasion Lease Totaal

Een Fiat Occasion kopen

Eén van de oudste automerken ter wereld is Fiat. Dit Italiaanse merk heeft een blijvende impact gehad op de mobiliteit wereldwijd. Zo brachten zij vele iconische modellen uit waaronder de Fiat Panda, die in 1980 een waar verkoopsucces was. Sinds die tijd is Fiat blijven innoveren met ontwerpen uit die keer op keer de spijker op de kop sloegen in de autowereld. Ervaar onze Fiat Occasion lease modellen en bekijk ons aanbod!

Natuurlijk kennen we allemaal de Fiat Panda, maar Fiat is méér dan alleen dat! Denk bijvoorbeeld aan de prettige en betrouwbare Fiat Punto. Of wat dacht u van de sportief en soepel uitziende Fiat 500 in diverse uitvoeringen. Al deze Fiat Occasion lease modellen kunt u natuurlijk komen bezichtigen in onze showroom!

Boek een proefrit bij occasion lease totaal!

Als jij wil voelen hoe het is om in een van onze fiat modellen rond te rijden, kunt u het beste een proefrit bij ons inplannen. Zo kun jij vanuit de de eerste hand ervaren hoe het is om in het model van uw keuze een ritje te maken. Mocht u hierna nog vragen hebben, dan staat ons professioneel team voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden!

Koop voordelig uw Fiat occasion lease met financial lease

Bij aankoop van uw Fiat occasion lease kunt u gebruik maken van onze aantrekkelijke financial lease lening. Dit houdt in dat u  per maand een vast bedrag betaalt. Na afsluiting van de lening ben jij direct economisch eigenaar van de auto. En na de afbetaling van deze lening ben jij ook de juridisch eigenaar van de auto! Deze lening zorgt er voor dat jij zonder één grote uitgave alsnog uw droomauto kunt rijden!