Wat is Financial Lease

Bij Occasion Lease Totaal werken we op basis van een financial leaseconstructie. Maar wat is dat nu eigenlijk, financial lease? Het is een veel terugkerende vraag als we het hebben over onze leasevorm. We nemen u graag mee in de wereld van financial lease én geven graag meer inzage in deze leasevorm.
 

wat is financial lease

Financial lease, wat is dat eigenlijk?

Al onze occasions worden aangeboden in met Financial Lease. Bij financial lease, ook wel bekend als huurkoop, betaalt u met een vast maandbedrag uw auto ‘af’. Dit houdt in dat u vanaf de start van uw financial leasecontract, economisch eigenaar bent van de auto. Wanneer de leaseperiode voorbij is, is de auto ook daadwerkelijk van u! Financial lease biedt uitkomst wanneer u niet in een keer veel geld wilt uitgeven aan een occasion, maar wel maandelijks een vast bedrag kan missen.

Wat maakt financial lease anders dan andere lease vormen?

In tegenstelling tot leasevormen als private- of operational lease, word je binnen financial lease na afloop van de leasetermijn eigenaar van de auto. Dit is kenmerkt vaak Financial lease.

De kosten die bij het rijden van een auto komen kijken zoals de verzekering, wegenbelasting en het onderhoud worden bij de eerder benoemde leaseconstructies vaak bij de prijs inbegrepen. Bij Financial Lease is dit niet het geval (dit is overigens additioneel af te sluiten bij Occasion Lease Totaal). Doordat u economisch eigenaar bent, bent u zelf verantwoordelijk voor deze kosten.

Dus welke voordelen biedt financial lease jou als autoliefhebber?

  • Aan het einde van de leaseperiode bent u eigenaar van de occasion.
  • U hoeft niet in een keer een grote uitgave te doen.
  • U bepaalt zelf de looptijd van het leasecontract én de hoogte van het maandbedrag.
  • Financial Lease is er voor iedereen vanaf 18 jaar, mits je een rijbewijs hebt.
  • Ben je ondernemer en ga je financial leasen? Profiteer dan van fiscale voordelen!
  • Mogelijkheid voor ondernemers om een Financial Lease contract aan te gaan zónder jaarcijfers te hoeven tonen.

Financial Lease bij Occasion Lease Totaal

Bij Occasion Lease Totaal kopen we onze occasions in tegen een scherp tarief. Dit trekken we door binnen ons aanbod aan u! Zo kunt u tegen een scherp financieringstarief uw gewenste occasion leasen. Kunt u uw ideale occasion niet vinden binnen ons aanbod? We gaan graag voor u op zoek! Neem snel contact op en dan bespreken we graag de mogelijkheden.