Nissan financial lease

Prikkelende innovatie. Dat is waar Nissan voor staat. Al jaren zet het Japanse automerk Nissan zich op de kaart met hun innovatieve modellen, waarvan de Nissan Micra een ontzettend bekende is. Sinds de introductie in 1982 heeft de Micra diverse metamorfoses gehad. Nog steeds is dit een populair model. Maar Nissan heeft niet stilgezeten! Door de jaren heen heeft Nissan het assortiment verder uitgebreid. Zo houdt Nissan zich bezig met modellen met verschillende aandrijvingen, namelijk mild-hybrid, hybride, e-power en 100% elektrisch.

Nissan financial lease bij Occasion Lease Totaal

Ons aanbod Nissan financial lease occassions

Nissan QASHQAI HB-411-K

Nissan QASHQAI

2015 90.598 km Automaat Benzine

€ 234,- /mnd*

Nissan QASHQAI T-885-TD

Nissan QASHQAI

2018 95.082 km Automaat Benzine

€ 275,- /mnd*

Nissan QASHQAI H-225-XX

Nissan QASHQAI

2020 7.471 km Handgeschakeld Benzine

€ 372,- /mnd*

Nissan QASHQAI

Nissan QASHQAI

2014 89.783 km Handgeschakeld Benzine

€ 213,- /mnd*

Nissan E-NV200 V-543-BF
BTW

Nissan E-NV200

2017 38.500 km Automaat Elektrisch

€ 193,- /mnd*

Nissan QASHQAI

Nissan QASHQAI

2017 67.379 km Handgeschakeld Benzine

€ 262,- /mnd*

Nissan QASHQAI T-368-SV

Nissan QASHQAI

2016 78.302 km Handgeschakeld Benzine

€ 234,- /mnd*

Nissan QASHQAI

Nissan QASHQAI

2017 102.500 km Handgeschakeld Benzine

€ 234,- /mnd*

Nissan Juke KP-344-G

Nissan Juke

2016 121.776 km Handgeschakeld Benzine

€ 172,- /mnd*

Lease jouw Nissan met financial lease

Wij hebben een ruim aanbod aan Nissan financial lease occasions. Kies bijvoorbeeld voor de stoere Nissan Juke die zich kenmerkt door het speelse en eigenzinnige design. Of ga voor de Nissan Qashqai financial lease, een SUV met een urban uiterlijk. Deze Nissan occasion is compact als een hatchback maar net zo functioneel als een SUV. Of ga voor een sportieve Nissan Juke financial lease. Kom langs in onze showroom en bekijk alle Nissan modellen! Naast Nissan occasions bieden we ook verschillende andere occassions aan zoals Audi, BMW en Mercedes-Benz.

Waarom een Nissan occasion model nemen?

Heb jij de Nissan lease van je dromen gevonden? Dan kun je opgelucht ademhalen. Bij ons profiteer je namelijk van een voordelig financial lease contract. Dit houdt in dat als je het contract aangaat, je al direct economisch eigenaar van de auto bent. Als de auto is afbetaald, ben je ook de juridisch eigenaar! Voor een klein bedrag per maand betaal jij gunstig jouw Nissan lease contract af zonder torenhoge investeringen!

Een Nissan financial lease als nieuwe bedrijfsauto!

Ben je als ondernemer op zoek naar een nieuwe bedrijfsauto? Dan is zakelijk leasen een goede optie. Met zakelijk leasen ben je direct eigenaar van een Nissan occasion. Ook heb je recht op een investeringsaftrek en zit je niet vast aan een maximum aantal kilometers. Wij helpen jou bij het vinden van de perfecte zakelijke occasion! Ook als ZZP’er of startende ondernemer kan jij een Nissan aanschaffen met financial lease.

Onze modellen

Bij ons draait alles om keuzevrijheid en flexibiliteit, en dat geldt ook voor ons aanbod van Nissan-modellen. Naast een breed scala aan andere populaire automerken, bieden wij ook aantrekkelijke financiële leaseopties voor de Nissan Qashqai en de Nissan Juke.

Nissan Qashqai financial lease

De Nissan Qashqai is een veelzijdige en sportieve crossover die perfect past bij moderne stadsavonturiers. Met onze financiële leaseopties voor de Qashqai, kun je genieten van de vrijheid van een nieuwe auto zonder grote investeringen vooraf. Met een aantrekkelijk vast maandelijks tarief weet je altijd waar je aan toe bent, terwijl je in stijl en comfort rijdt.

Nissan Juke financial lease

De Nissan Juke is een compacte SUV met een gedurfde uitstraling en opwindende prestaties. Onze financiële leaseopties voor de Juke maken het gemakkelijker dan ooit om de eigenaar te worden van deze opvallende auto. Met flexibele betalingsplannen en transparante voorwaarden, kun je snel achter het stuur van je eigen Nissan Juke kruipen.

Maak een gratis proefrit

Zijn de innovatieve modellen van het Japanse merk wat voor jou? Probeer je favoriete model uit tijdens een proefrit zodat je zeker weet dat dit de perfecte occasion is voor jou! Besluit je na jouw proefrit over te gaan tot aanschaf en wordt jouw leaseaanvraag goedgekeurd? Dan kan je gaan genieten van jouw Nissan occasion voor een mooie prijs.

1
Autodroom Helmond en Vakgarage Muzenberg
Occasion Lease Totaal Binnen twee werkdagen reactie
Heb je een vraag over één van onze occasions? Aarzel niet en stel hem direct! 🚗

Auto's vergelijken