Terug

Kan ik een aanbetaling doen?

Wanneer jouw keuze uitgaat naar het financial leasen van een occasion, is het interessant om te weten wat de mogelijkheden zijn! Bij Occasion Lease Totaal begrijpen we dit. De financial lease vorm zorgt ervoor dat jij een mooie occasion wagen rijdt, voor een laag en vast maandelijks bedrag. Maar jij hebt de mogelijkheid om dit maandelijkse bedrag nog lager te krijgen: Want ja, een aanbetaling behoort zeker tot de mogelijkheden!

VDNS Showroom Helmond

Met een aanbetaling jouw financial leasecontract opstellen

Het aanschaffen van een nieuwe occasion vraagt om een aardige investering. Gelukkig geeft financial lease jou de mogelijkheid om met deze investering, toch een jonge, nette occasion te rijden. En dat zonder veel geld in een keer uit te geven!
Maar de maandelijkse som verlagen maakt dit alles nog veel interessanter! Krijg jij bijvoorbeeld nog geld terug van je huidige auto? Of heb je een bedrag klaar staan? Dan breng jij met een aanbetaling de maandelijkse som gemakkelijk naar beneden!

Hoe werkt de aanbetaling precies?

Kies je ervoor om een van onze occasions te leasen met het voldoen van een aanbetaling? Dan wordt deze aanbetaling van het totale leasebedrag afgetrokken. Dit betekent dat hoe hoger de aanbetaling is, des te lager het maandelijkse leasebedrag wordt. Een fijne manier dus om jouw leasebedrag laag en behapbaar te houden!

De voordelen van een aanbetaling

Het is niet in alle gevallen zeker dat jouw financial lease aanvraag wordt geaccepteerd. Bij Occasion Lease Totaal hoef je niet aan een inkomensnorm te voldoen om het lease proces in gang te zetten. Toch hebben we als leasebedrijf zekerheid nodig. Een aanbetaling geeft ons daarom het doorslaggevende antwoord op de vraag of jij de maandelijkse som aankunt.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van financial lease en de bijkomende aanbetaling? Ons team aan specialisten beantwoord graag al jouw vragen! Kom met ons in contact en ontdek de voordelen van financial lease vandaag nog!

1
Occasion Lease Totaal Binnen twee werkdagen reactie
Heb je een vraag over één van onze occasions? Aarzel niet en stel hem direct! 🚗

Auto's vergelijken