Terug
17 juni 2022

Gebruikte auto per maand betalen

Naast het financial leasen van een occasion op particulier of zakelijk gebied is het bij ons ook mogelijk om een gebruikte auto per maand te betalen. Dit brengt vele voordelen met zich mee, aangezien in de eerste vier jaar de waardevermindering bij een auto het hoogst zijn. Door gebruik te maken van het leasen van een gebruikte auto worden de aanschafkosten en afschrijvingskosten worden zo laag mogelijk gehouden.

Bekijk aanbod

Werking van het per maand betalen van een gebruikte auto

Wij maken het graag voor jou zo eenvoudig mogelijk. Daarom kun je bij ons jouw huidige auto inruilen. Het inruilbedrag kan worden gebruikt als aanbetaling. Verder maken wij het mogelijk om met een minimale aanbetaling van 20% een gebruikte auto per maand te kunnen betalen. De aanbetaling zal van het totale bedrag worden afgetrokken. De looptijd zal variëren tussen de 12 en 72 maanden, net wat aansluit bij jouw wensen en behoeften. Aan het einde van de looptijd heb je de auto afbetaald en is dan tevens jouw eigendom geworden.

Waarom kiezen voor een gebruikte auto?

Het kiezen voor het per maand betalen van een gebruikte auto brengt vele voordelen met zich mee. Onder andere de lagere maandlasten ten opzichte van een nieuwe auto. Dit komt door de minder snelle waardevermindering van de auto. Het maandbedrag bestaat enkel uit aflossing en rente, de auto is na afloop jouw eigendom. Tot slot zijn er extra opties mogelijk, namelijk boetevrij vervroegd inlossen en 6 maanden BOVAG-garantie indien je ervoor kiest om de auto rijklaar te maken. Het verschil met het leasen van een nieuwe auto is dat alle gebruikte auto’s wel direct geleverd kunnen worden. De auto’s kunnen zelfs bij jou thuis geleverd worden. Je kunt dus gemakkelijk en snel beschikken over een auto!

Aanbod gebruikte auto’s

Wij beschikken over een ruim aanbod die bestaat uit zo’n 300 gebruikte auto’s. Deze keuze bestaat uit vele merken en modellen uit iedere prijsklasse. Denk aan Skoda, Honda, Suzuki, Tesla en Audi. Wij verwelkomen jou graag in onze showroom in Helmond of Eindhoven!

Bekijk aanbod

Theme shape
1
Occasion Lease Totaal Binnen twee werkdagen reactie
Heb je een vraag over één van onze occasions? Aarzel niet en stel hem direct! 🚗

Auto's vergelijken