Skoda financial lease

1895: de basis voor Skoda wordt gelegd in Mladá Boleslav, Tsjechië.  Eerst met de bouw van fietsen, maar al snel volgden auto’s en motoren. Vandaag de dag is Skoda in meer dan 100 landen vertegenwoordigd en sinds 1991 is dit Tsjechische merk onderdeel van Volkswagen Group. Met succesvolle modellen, waaronder de Skoda Octavia, is een Skoda lease een goede keuze.

Skoda financial lease occasion

Skoda occasions leasen

Škoda Rapid RT-564-S
BTW

Škoda Rapid

2018 85.471 km Automaat Benzine

€ 234,- /mnd*

Škoda Kodiaq TV-581-Z
BTW

Škoda Kodiaq

2018 127.709 km Automaat Benzine

€ 400,- /mnd*

Een Skoda occasion lease voor iedereen

Door het brede portfolio van Skoda is er voor iedere soort rijder wel een perfecte auto beschikbaar. Wij bij Occasion Lease Totaal bieden veel van deze modellen aan waardoor je zeker je droomauto gaat vinden. Voor de sportievere rijders hebben de Skoda Fabia op voorraad. Daarnaast mogen de andere modellen zoals de Skoda Yeti, Octavia en de Rapid niet vergeten worden. De Skoda modellen zijn vaak sportief en vaak perfect voor gezinnen. Door ons financial lease model is het erg aantrekkelijk om de Skoda privé te leasen. De skoda occasion lease wagens zijn de perfecte gezins- en vrijetijdsauto’s.

Een Skoda leasen, voordelig en snel

Een Skoda financial lease contract afsluiten is erg gemakkelijk. Zowel voor particulieren als zakelijke klanten. Wanneer je klaar bent voor de overstap op een occasion model zal een van onze experts je begeleiden met het proces van het afsluiten van het contract. Je betaalt een maandelijks bedrag afhankelijk van de looptijd die je zelf kiest. Daarnaast is het mogelijk om vooraf al een deel af te betalen waardoor de maandelijkse kosten lager worden. Mocht dat niet lukken, dan profiteer je nog steeds van het voordelige maandelijkse vaste bedrag waarvoor je je nieuwe Skoda occasion lease kan rijden.

Boek vandaag nog een proefrit voor jouw Skoda financial lease

Een proefrit maken in een van onze Skoda occasions? Boek gemakkelijk een afspraak in onze showroom. Zo kun je je favoriete Skoda financial lease model uitproberen voordat je een keuze maakt. Dat is wel zo fijn! Mocht je helemaal verliefd zijn op de occasion kunnen we te plekken zorgen dat de occasion van jou wordt en rijd je dezelfde dag nog naar buiten in je nieuwe Skoda occasion lease.

Onze andere financial lease occasions

Naast onze Skoda financial lease modellen hebben we ook andere vergelijkbaren merken in onze showrooms staan. Neem bijvoorbeeld de Volkswagen occasions of de Audi modellen.

1
Autodroom Helmond en Vakgarage Muzenberg
Occasion Lease Totaal Binnen twee werkdagen reactie
Heb je een vraag over één van onze occasions? Aarzel niet en stel hem direct! 🚗

Auto's vergelijken