Terug
04 juli 2022

Financiering auto

Wil jij graag een nieuwe auto, maar heb je hier niet genoeg geld voor? Of vind jij het een te grote uitgave om in één keer te voldoen? Er zijn meerdere mogelijkheden om een auto te financieren. Wij leggen je graag uit wat de mogelijkheden zijn.

Bekijk aanbod

VDNS Showroom Helmond Theme shape

Financiering door middel van een lening

Er zijn meerdere manier voor het financieren van een auto. Er kan gekozen worden voor het afsluiten van een lening, oftewel het aanschaffen van een financial lease occasion. Je sluit dan een lening af en met dat geld koop je de auto. Voor het afsluiten van een lening zijn er ook meerdere mogelijkheden. Zo kan er worden gekozen voor een persoonlijke lening. Bij deze vorm is er sprake van een vaste looptijd en blijft het rentepercentage gelijk. Een andere manier van lenen is het kiezen voor doorlopend krediet. Hierbij wordt de looptijd zelf bepaald en is het rentepercentage variabel. Moet je dan een leasecontract van 60 maanden afsluiten zoals op onze website staan? Zeker niet, want de looptijd bepaal je zelf.

Kiezen voor leasen als financiering voor jouw auto

Een andere mogelijkheid is het kiezen voor een auto te leasen. Bij OccasionLease is het mogelijk om een financiering aan te gaan op basis van financial lease. Je kunt zowel op particulier als op zakelijk gebied een occasion leasen. Wanneer je kiest om jouw auto via deze manier te financieren ben je direct de economische eigenaar. Het maandbedrag wat jij betaald is exclusief wegenbelasting, verzekering en onderhoud. Jouw schadevrije jaren blijven dan bewaard. Tot slot is de restwaarde voor u. OccasionLease maakt het mogelijk om de auto thuis af te leveren. Om in aanmerking te komen voor het leasen van een auto moeten er aan een aantal voorwaarden worden voldaan. Daar lees jij of je in aanmerking komt voor het leasen van een occasion.

Wil je graag een auto financieren door middel van lease? Bekijk ons aanbod met merken zoals Fiat, Mini, Audi, Porsche en nog meer merken op onze website. Bij vragen kan jij vrijblijvend contact opnemen met een van onze lease specialisten.

Bekijk aanbod

Theme shape
1
Occasion Lease Totaal Binnen twee werkdagen reactie
Heb je een vraag over één van onze occasions? Aarzel niet en stel hem direct! 🚗

Auto's vergelijken