Terug
04 juli 2022

Financiering auto

Wilt u graag een nieuwe auto, maar heeft u hier niet genoeg geld voor? Of vind u het een te grote uitgaven om in één keer te voldoen? Er zijn meerdere mogelijkheden om een auto te financieren. Wij leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn.

Bekijk aanbod

VDNS Showroom Helmond Theme shape

Financiering door middel van een lening

Er zijn meerdere manier voor het financieren van een auto. Er kan gekozen worden voor het afsluiten van een lening. U sluit dan een lening af en met dat geld koopt u de auto. Voor het afsluiten van een lening zijn er ook meerdere mogelijkheden. Zo kan er worden gekozen voor een persoonlijke lening. Bij deze vorm is er sprake van een vaste looptijd en blijft het rentepercentage gelijk. Een andere manier van lenen is het kiezen voor doorlopend krediet. Hierbij wordt de looptijd zelf bepaald en is het rentepercentage variabel.

Kiezen voor leasen als financiering voor uw auto

Een andere mogelijkheid is het kiezen voor een auto te leasen. Bij OccasionLease is het mogelijk om een financiering aan te gaan op basis van financial lease. U kunt zowel op particulier als op zakelijk gebied een occasion leasen. Wanneer u kiest om uw auto via deze manier te financieren bent u direct de economische eigenaar. Het maandbedrag wat u betaald is exclusief wegenbelasting, verzekering en onderhoud. Uw schadevrije jaren blijven dan bewaard. Tot slot is de restwaarde voor u. OccasionLease maakt het mogelijk om de auto thuis af te leveren. Om in aanmerking te komen voor het leasen van een auto moeten er aan een aantal voorwaarden worden voldaan. Daar kunt u lezen of u in aanmerking komt voor het leasen van een occasion.

Wilt u graag een auto financieren door middel van lease? Bekijk ons aanbof met merken zoals Fiat, Mini, Audi, Porsche en nog meer merken op onze website. Bij vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen met een van onze lease specialisten.

Bekijk aanbod

Theme shape
Whatsapp-Occasion Lease Totaal
Occasion Lease Totaal Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.