Mini occasion lease afsluiten?

De Mini is allesbehalve een kleine auto. De allereerste Mini, de Austin Mini, bood ruimte aan vier personen en kenmerkte zich door het zuinige en compacte design. Met dit model zette het Engelse Mini zich op de kaart en volgden er nog vele modellen meer die nog net zo iconisch zijn als deze eerste uitvoering, waaronder de immens populaire Mini Cooper. Bekijk ons aanbod Mini occasion modellen en kies de Mini occasion lease die bij jou past!

Mini occasions

Bekijk ons aanbod Mini occasions

MINI Mini P-642-KX

MINI Mini

2015 111.057 km Handgeschakeld Benzine

€ 206,- /mnd*

MINI Mini JG-319-J

MINI Mini

2016 109.426 km Handgeschakeld Benzine

€ 206,- /mnd*

MINI Mini Electric K-740-JG

MINI Mini Electric

2020 22.923 km Automaat Elektrisch

€ 385,- /mnd*

MINI Mini R-838-TH

MINI Mini

2019 97.486 km Automaat Benzine

€ 344,- /mnd*

Het kenmerkende design van Mini

Mini blijft innoveren en dit zie je aan de vernieuwing van de klassieke modellen. De mini heeft dan ook een kenmerkende design dat terugkomt in alle modellen die dit Engelse automerk produceert. Ook in de nieuwe variant van de Mini waaronder de Mini countryman en Mini clubman zie je dit terug. Deze compacte stadsauto is geliefd bij iedereen!

Ervaar jouw favoriete Mini occasion lease

Het kiezen van de mini occasion lease die het beste bij jou past, doe je het beste als je hem zelf hebt ervaren! Zo weet jij precies hoe de ligging op de weg is en of de auto past bij wat jij voor ogen hebt. Daarom is het altijd aan te raden om een proefrit in te plannen bij ons. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent. Plan gemakkelijk een afspraak in en kom een kijkje nemen in onze showroom. Voordat je het weet rijd je met jouw favoriete mini occasion lease bij ons de deur uit!

Lease zonder zorgen met financial lease

Heb jij de mini van jouw dromen gevonden in ons aanbod? Gefeliciteerd! Bij ons kan je dan een voordelig financial lease contract afsluiten, waardoor je maandelijks jouw mini occasion lease rijdt tegen een vast en gunstig tarief. Samen met jou bespreken we de contractduur en het maandelijks te voldoen bedrag. Als dit geregeld is, rijd jij voor een gunstig leasetarief een prachtige occasion!

1
Autodroom Helmond en Vakgarage Muzenberg
Occasion Lease Totaal Binnen twee werkdagen reactie
Heb je een vraag over één van onze occasions? Aarzel niet en stel hem direct! 🚗