Een Fiat Occasion lease koopt u voordelig bij Occasion Lease Totaal

Eén van de oudste automerken ter wereld is Fiat. Dit Italiaanse merk heeft een blijvende impact gehad op de mobiliteit wereldwijd. Zo brachten zij vele iconische modellen uit waaronder de Fiat Panda, die in 1980 een waar verkoopsucces was. Sinds die tijd is Fiat blijven innoveren met ontwerpen uit die keer op keer de spijker op de kop sloegen in de autowereld. Ervaar onze Fiat Occasion lease modellen en bekijk ons aanbod!

Fiat Occasions
Fiat Doblò 3-VNN-42

Fiat Doblò

2011 163.025 km Handgeschakeld Diesel

€ 89,- /mnd*

Fiat Punto Evo 5-KRN-12

Fiat Punto Evo

2013 131.451 km Handgeschakeld Benzine

€ 89,- /mnd*

Een Fiat Occasion kopen

Natuurlijk kennen we allemaal de Fiat Panda, maar Fiat is méér dan alleen dat! Denk bijvoorbeeld aan de prettige en betrouwbare Fiat Punto. Of wat dacht je van de sportief en soepel uitziende Fiat 500 in diverse uitvoeringen. Al deze Fiat Occasion lease modellen bezichtig jij natuurlijk in onze showroom!

Fiat occasion lease extra voordelig

Bij aankoop van jouw Fiat occasion lease kun je gebruik maken van onze aantrekkelijke financial lease lening. Dit houdt in dat je per maand een vast bedrag betaalt. Na afsluiting van de lening ben jij direct economisch eigenaar van de auto. Na de afbetaling van deze lening ben jij ook de juridisch eigenaar van de auto! Deze lening zorgt er voor dat jij zonder één grote uitgave alsnog uw droomauto kunt rijden!

Boek een proefrit bij occasion lease totaal!

Als jij wil voelen hoe het is om in een van onze fiat modellen rond te rijden, kunt u het beste een proefrit bij ons inplannen. Zo kun jij vanuit de de eerste hand ervaren hoe het is om in het model van uw keuze een ritje te maken. Mocht u hierna nog vragen hebben, dan staat ons professioneel team voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden!

Neem contact op voor een proefrit

Leasevoorwaarden
Whatsapp-Occasion Lease Totaal
Occasion Lease Totaal Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.