Uw eigen occasion bedrijfswagen leasen!

Een mooi streven voor veel ondernemers: een eigen bedrijfswagen! Maar wanneer u deze bedrijfswagen nieuw wilt aanschaffen komt er een behoorlijke investering bij kijken. Niet voor niets dat een bedrijfswagen occasion lease zo gewild is. 

De voordelen van een occasion bedrijfswagen 

Door te kiezen voor het leasen van een occasion bedrijfswagen kiest u voor zekerheid. U weet namelijk op voorhand wat u per maand kwijt bent aan de auto, én de leasekosten blijven laag doordat het om een occasion gaat. Twijfelt u om een nieuwe bedrijfsauto te leasen? Houdt er dan rekening mee dat deze in de eerste jaren het meeste afschrijft. Dit zorgt ervoor dat de leaseprijs over de gehele periode hoog uitvalt. Bij een het leasen van een occasion bedrijfswagen hebt u de piek van de afschrijving al achter de rug.

De voordelen van het leasen van een occasion bedrijfswagen

  • U rijdt een goed onderhouden occasion tegen een scherpe prijs

  • Als ondernemer bent u direct eigenaar van de bedrijfswagen! 

  • Met uw bedrijfsauto maakt u kans op een investeringsaftrek (linken naar tekst over investeringsaftrek)

  • U wordt voorzien in fiscale voordelen zoals afschrijvingen, rente aftrek en BTW

Ons team staat klaar om jou te voorzien van de perfecte bedrijfswagen! 

Mochten we u overtuigd hebben van de voordelen die het leasen van een occasion bedrijfswagen met zich meeneemt, bekijk dan hier ons aanbod

Uit ons aanbod kiest u uw ideale bedrijfswagen. Samen stellen we een contract op dat voor beide partijen fijn is. Bij ons hoeft u als ondernemer geen jaarcijfers te tonen. Bent u een startende ondernemer of wilt u leasen als zzp’er? Geen probleem voor ons. Het leasen van een bedrijfswagen is voor iedereen mogelijk.

Vind u uw ideale bedrijfswagen niet terug binnen ons aanbod? Dan gaan we graag voor u op zoek! Ons team heeft een groot netwerk binnen de occasion branche en gaat graag de uitdaging aan. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van de verschillende lease mogelijkheden? Neem dan contact op met Occasion Lease Totaal! We zijn op werkdagen tot 21:30 uur telefonisch bereikbaar.