Terug
21 juni 2022

Occasion lease zonder cijfers

Financial lease, ofwel huurkoop, is de perfecte formule wanneer u als zzp’er wilt leasen. Met financial lease betaalt u uw occasion in termijnen terug. Kortom betekent dit dat uw occasion uiteindelijk uw eigendom wordt. We begrijpen dat dit onderwerp toch enige vragen bij u naar boven brengt. In dit artikel proberen we u zo ver mogelijk op de hoogte te brengen van onze strategie m.b.t. zakelijk leasen.

Bekijk aanbod

occasion lease zonder cijfers Theme shape

Een occasion zakelijk leasen zonder cijfers te hoeven laten zien?

Bij OccasionLease is dit geen enkel probleem. Wij begrijpen dat de huurkoop van uw gewenste occasion een toegankelijke optie is wanneer u als zzp’er een occasion bedrijfswagen wilt leasen. Bij ons bent u aan het juiste adres om te leasen zonder cijfers te hoeven tonen. Wij vertrouwen op u als klant en hanteren dit beleid om zo ondernemers vooruit te helpen. Wij adviseren u graag over uw mogelijkheden voor het zakelijk leasen van een occasion in een van onze showrooms.

Is occasion lease geschikt voor u als ondernemer?

Indien u een (startende) zzp’er bent is occasion lease zeker een goede optie voor u. In identieke termijnen zal u uw lease occasion aflossen. Net als bij andere zakelijke uitgaven betaalt u BTW. Deze BTW kunt u terugontvangen bij uw eerste aangifte. Daarnaast bieden wij zakelijke leaseauto’s aan als marge auto. Over deze auto betaalt u geen BTW, welke dus ook niet teruggevorderd kan worden.

Hoe werkt zakelijke occasion lease zonder cijfers?

Bij OccasionLease zit er geen verschil tussen het zakelijk leasen zonder cijfers en een doorsnee financial lease. Wij bekijken per situatie de mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u het aanvraagformulier invullen bij de occasion naar uw keuze. Heeft u verdere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Is er een aanbetaling nodig bij zakelijke occasion lease?

In alle gevallen geldt dat bij het voldoen van een aanbetaling, de kans op acceptatie groter wordt. Dit geeft ons als bedrijf meer zekerheid. Daarnaast is het voor u als zzp’er ook een prettige methode omdat uw maandelijkse bedrag hiermee wordt verlaagd.

Bekijk aanbod  Contact opnemen

Theme shape
Whatsapp-Occasion Lease Totaal
Occasion Lease Totaal Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.