Terug
21 juni 2022

Occasion lease zonder cijfers

Financial lease, ofwel huurkoop, is de perfecte formule wanneer jij als zzp’er wilt leasen. Met financial lease betaal jij jouw occasion in termijnen terug. Kortom betekent dit dat jouw occasion uiteindelijk jouw eigendom wordt. We begrijpen dat dit onderwerp toch enige vragen bij je naar boven brengt. In dit artikel proberen we je zo ver mogelijk op de hoogte te brengen van onze strategie m.b.t. zakelijk een occasion leasen.

Bekijk aanbod

occasion lease zonder cijfers Theme shape

Een occasion zakelijk leasen zonder cijfers te hoeven laten zien?

Bij OccasionLease is dit geen enkel probleem. Wij begrijpen dat de huurkoop van jouw gewenste occasion een toegankelijke optie is wanneer jij als zzp’er een occasion bedrijfswagen wilt leasen. Bij ons ben jij aan het juiste adres om te leasen zonder cijfers te hoeven tonen. Wij vertrouwen op jou als klant en hanteren dit beleid om zo ondernemers vooruit te helpen. Wij adviseren je graag over jouw mogelijkheden voor het zakelijk leasen van een occasion in een van onze showrooms.

Is occasion lease geschikt voor jou als ondernemer?

Indien je een (startende) zzp’er bent is occasion lease zeker een goede optie voor jou. In identieke termijnen zal jij jouw lease occasion aflossen. Net als bij andere zakelijke uitgaven betaal je BTW. Deze BTW kunt je terugontvangen bij de eerste aangifte. Daarnaast bieden wij zakelijke leaseauto’s aan als marge auto. Over deze auto betaal je geen BTW, welke dus ook niet teruggevorderd kan worden.

Hoe werkt zakelijke occasion lease zonder cijfers?

Bij Occasion Lease zit er geen verschil tussen het zakelijk leasen zonder cijfers en een doorsnee financial lease. Wij bekijken per situatie de mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u het aanvraagformulier invullen bij de occasion naar jouw keuze. Heb je verdere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Is er een aanbetaling nodig bij zakelijke occasion lease?

In alle gevallen geldt dat bij het voldoen van een aanbetaling, de kans op acceptatie groter wordt. Dit geeft ons als bedrijf meer zekerheid. Daarnaast is het voor jou als zzp’er ook een prettige methode omdat jouw maandelijkse bedrag hiermee wordt verlaagd.

Bekijk aanbod  Contact opnemen

Theme shape
1
Occasion Lease Totaal Binnen twee werkdagen reactie
Heb je een vraag over één van onze occasions? Aarzel niet en stel hem direct! 🚗

Auto's vergelijken