Kan ik als particulier een occasion leasen?

Daar waar leasen vroeger iets was voor de zakelijke markt, wordt particulier leasen steeds populairder. Begrijpelijk, want het heeft veel voordelen. Ook als u een tweedehands auto wilt aanschaffen, kunt u als particulier kiezen voor leasen.

Met particulier leasen, rijdt u een verrassend mooie occasion

Als u als particulier nooit eerder een tweedehands auto heeft geleased, gaat er vast een wereld voor u open. De keuze is enorm. En vaak is het mogelijk om die ene mooie occasion te kopen, die net wat te prijzig zou zijn als u het aankoopbedrag ineens zou moeten betalen. Met financial lease, zoals we particulier leasen noemen, betaalt u in overzichtelijke maandelijkse termijnen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. En aan het eind van het leasecontract is de auto van u!

Particulier leasen heeft nog meer voordelen

  • Als u leaset, hoeft u niet te wachten tot u het hele aankoopbedrag van uw occasion bij elkaar gespaard heeft.
  • Tijdens de leaseperiode bent u al economisch eigenaar van de auto. Als u alle termijnen afbetaald heeft, is de auto formeel van u.
  • De looptijd van het leasecontract bepaalt u zelf. Voorwaarde is wel dat het minimaal 12 maanden is en maximaal 72.
  • U verlaagt het maandelijkse leasebedrag door een aanbetaling te doen. Veel mensen gebruiken het inruilbedrag van hun oude auto hiervoor.

Ervaar zelf wat er mogelijk is

Bij OccasionLease heeft u keuze uit meer dan 300 kwalitatieve tweedehands auto’s. Van flexibele stadsauto’s tot ruime stationwagens. Er zijn modellen in elke prijsklasse. U vindt het aanbod op onze website. Of kom langs in een van onze showrooms in Eindhoven of Helmond. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over de verschillende occasions. Zij kunnen u ook alles vertellen over particulier leasen. U bent van harte welkom.