Terug
19 april 2022

Uw eigen occasion bedrijfswagen leasen!

Een mooi streven voor veel ondernemers: een eigen bedrijfswagen! Maar wanneer u deze bedrijfswagen nieuw wilt aanschaffen komt er een behoorlijke investering bij kijken. Niet voor niets dat een bedrijfswagen occasion lease zo gewild is.

Bekijk alle bedrijfswagens!

Uw eigen occasion bedrijfswagen leasen! Theme shape

De voordelen van een occasion bedrijfswagen

Door te kiezen voor het leasen van een occasion bedrijfswagen kiest u voor zekerheid. U weet namelijk op voorhand wat u per maand kwijt bent aan de auto, én de leasekosten blijven laag doordat het om een occasion gaat. Twijfelt u om een nieuwe bedrijfsauto te leasen? Houdt er dan rekening mee dat deze in de eerste jaren het meeste afschrijft. Dit zorgt ervoor dat de leaseprijs over de gehele periode hoog uitvalt. Bij een het leasen van een occasion bedrijfswagen hebt u de piek van de afschrijving al achter de rug.

De voordelen van het leasen van een occasion bedrijfswagen

  • U rijdt een goed onderhouden occasion tegen een scherpe prijs
  • Als ondernemer bent u direct eigenaar van de bedrijfswagen!
  • Met uw bedrijfsauto maakt u kans op een investeringsaftrek (linken naar tekst over investeringsaftrek)
  • U wordt voorzien in fiscale voordelen zoals afschrijvingen, rente aftrek en BTW

Ons team staat klaar om jou te voorzien van de perfecte bedrijfswagen!

Mochten we u overtuigd hebben van de voordelen die het leasen van een occasion bedrijfswagen met zich meeneemt, bekijk dan hier ons aanbod!

Uit ons aanbod kiest jij jouw ideale bedrijfswagen. Samen stellen we een contract op dat voor beide partijen fijn is. Bij ons hoeft u als ondernemer geen jaarcijfers te tonen. Ben jij een startende ondernemer of wilt u leasen als zzp’er? Geen probleem voor ons. Het leasen van een bedrijfswagen is voor iedereen mogelijk.

Wilt jij meer weten over de mogelijkheden op het gebied van de verschillende lease mogelijkheden? Neem dan contact op met Occasion Lease Totaal! We zijn op werkdagen tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar. Of neem alvast een kijkje in ons aanbod waar je onder andere merken zoals Mazda, Volkwagen, Opel terugvindt

Bekijk aanbod  Neem contact op

Theme shape
Whatsapp-Occasion Lease Totaal
Occasion Lease Totaal Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.