Terug
17 januari 2024

Financial lease occasion zzp

Financial lease voor zzp’ers heeft vele voordelen. Al helemaal als het gaat om het leasen van een occasion. We leggen je alle voordelen en nadelen uit, zodat je voorbereid een juiste beslissing kunt maken!

financial lease occasion zzp Theme shape

Voordelen van financial lease voor zzp’ers

Voor jou als zzp’er is financial lease handig, omdat het je helpt om dingen zoals een auto te krijgen zonder meteen veel geld te moeten betalen. Met financial lease kun je de kosten van bijvoorbeeld een auto verspreiden over een langere tijd, zodat je niet al je geld in één keer kwijt bent. Het heeft ook belastingvoordelen, wat betekent dat je minder belasting hoeft te betalen. Financial lease is flexibel en geeft je de controle over je financiën, omdat je een vast bedrag per maand betaalt. Zo wordt het makkelijker voor jou om je bedrijf te laten groeien. Lees hier meer over de voordelen van financial lease voor zzp’ers.

Waarom een occasion leasen via financial lease?

Een tweedehands auto leasen via financial lease is slim omdat het je financiële flexibiliteit en kostenbesparing biedt. Door te kiezen voor een financial lease occasion, hoef je niet veel geld in één keer te betalen en vermijd je de hoge kosten die vaak komen kijken bij een nieuwe auto. De maandelijkse betalingen zijn lager, waardoor het makkelijker wordt om een betrouwbare auto te hebben zonder grote aanvangskosten. Ook zijn er belastingvoordelen en houd je de vrijheid om je geld voor andere zakelijke dingen te gebruiken. Kortom, het leasen van een tweedehands auto via financial lease is een handige en betaalbare keuze, vooral als je niet veel geld hebt om meteen uit te geven.

Voordelen occasion leasen als zzp’er

Naast dat het leasen van een tweedehands auto via financial lease goed is voor je portemonnee, zijn er nog meer fijne kanten aan. Ten eerste, tweedehands auto’s verliezen minder snel hun waarde dan nieuwe. Dat betekent dat je minder geld kwijt bent aan waardevermindering tijdens de tijd dat je de auto least. Ook heb je veel keuzemogelijkheden bij tweedehands auto’s. Je kunt een auto kiezen die precies past bij wat je nodig hebt en wat je kunt betalen. Bovendien zijn tweedehands auto’s vaak direct beschikbaar, handig als je snel een betrouwbare auto nodig hebt voor je bedrijf. En omdat ze al een tijdje rondrijden, weten we veel over hoe betrouwbaar ze zijn. Reviews en betrouwbaarheidsstatistieken kunnen je helpen een slimme keuze te maken. En als klap op de vuurpijl kun je vaak ook kiezen voor kortere leaseperiodes, wat handig is als je niet lang aan een leasecontract vast wilt zitten. Dus naast het geld dat je bespaart, zijn er veel handige en slimme kanten aan het leasen van een tweedehands auto.

Bekijk aanbod

Theme shape
1
Occasion Lease Totaal Binnen twee werkdagen reactie
Heb je een vraag over één van onze occasions? Aarzel niet en stel hem direct! 🚗

Auto's vergelijken