Terug
19 april 2022

Automaat leasen tegen voordelige tarieven, is dat iets voor mij?

Automaat leasen tegen voordelige tarieven, is dat iets voor mij? Theme shape

Wil jij als particulier een occasion leasen tegen scherpe tarieven, maar liever geen handgeschakeld model? Een automaat leasen past dan perfect bij jou. Hiervoor ben je bij Occasion Lease Totaal aan het juiste adres! Wij hebben namelijk een ruime keuze uit lease occasions, waaronder ook een ruime hoeveelheid bestaat uit automaat. En het grootste voordeel bij ons? Wanneer jouw automaat is afbetaald, is hij helemaal van jou!

Automaat leasen tegen voordelige tarieven, is dat iets voor mij?

De voor- en nadelen van een automaat leasen

Ontspannen rijden, wie wil dat nou niet? Met een automaat kan het! In tegenstelling tot een handgeschakelde occasion, bevindt zich in een automaat een automatische versnellingsbak. Resultaat: je hoeft alleen maar te remmen en gas te geven. Hierdoor is er minder kans dat de auto afslaat waardoor rijden een stuk comfortabeler wordt!

Het grootste verschil tussen een automaat leasen en een handgeschakeld model leasen zit hem in de wegenbelasting. Die is voor een automaat duurder vanwege zijn zwaardere ligging op de weg. Gelukkig worden deze prijsverschillen tussen handgeschakelde auto’s en automaten met het jaar kleiner. Dit zorgt er voor dat een automaat leasen steeds aantrekkelijker wordt.

Waarom zou ik een automaat leasen?

Een automaat als financial lease occasion is een uitstekende keuze als je comfortabel de weg op wilt. Daarnaast is een automaat leasen voordelig bij Occasion Lease Totaal en biedt het leasen van een occasion nog meer voordelen. Wij stellen, in overleg met jou, het leasecontract op zodat je elke maand weet waar je aan toe bent en niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Daarnaast is een financial lease occasion perfect voor iedereen die liever een vast bedrag per maand betaalt en niet in één keer een groot bedrag uitgeeft. Wij maken gebruik van een financial leasecontract. Jij bepaalt hiervan zelf de looptijd die tussen de 12 en 72 maanden is. En aan het einde van dit contract? Dan is de occasion afbetaald en dus helemaal van jou!

Kies vandaag nog voor het leasen van een automaat

Wij bieden automaten in verschillende uitvoeringen zodat jij genoeg keuze hebt. Kies jij dan voor een benzinemodel of toch liever een elektrische auto? Welke je ook uitzoekt, een automaat leasen is perfect als je op zoek bent naar het het rijden van een auto tegen een scherp maandtarief. Doordat Occasion Lease Totaal de financial lease occasions tegen gunstig tarief inkoopt, profiteer jij hiervan als klant!

Waar wacht jij nog op? Wij hebben een ruime keuze uit automaten van Volvo, Peugot, Tesla en nog veel meer! Neem vandaag nog contact met ons op om jouw droom lease automaat te vinden!

Theme shape
1
Occasion Lease Totaal Binnen twee werkdagen reactie
Heb je een vraag over één van onze occasions? Aarzel niet en stel hem direct! 🚗

Auto's vergelijken