Seat Occasion lease plan opstellen?

We nemen jou mee naar Barcelona, Spanje. Daar liggen de roots van SEAT. Het familiebedrijf zag het eerste levenslicht in 1950 en groeide snel. Tegenwoordig produceren zijn meer dan 10 miljoen auto’s per jaar! Dit Spaanse temperament uit zich in een pittig design waarbij de grenzen van ontwerp en functionaliteit continu worden opgezocht. Een geschikte SEAT occasion lease vind je dus altijd binnen ons aanbod SEAT modellen!

Seat occasions

Bekijk ons aanbod Seat occasions

SEAT Ateca P-916-RD

SEAT Ateca

2018 48.312 km Automaat Benzine

€ 358,- /mnd*

SEAT biedt Spaanse kwaliteit

SEAT stal de harten van autoliefhebbers met de SEAT 600 en 850 die behoren tot de echte klassiekers. Inmiddels zijn de modellen van SEAT een stuk innovatiever: kijk maar daar de SEAT Mii l en SEAT Leon lease modellen. Maar ook SEAT Ibiza Lease modellen zijn geliefd. Alle modellen zijn functioneel en garanderen het nakijken als jij hiermee de weg op gaat!

De voordelen van een SEAT occasion lease

Wist je dat het ontzettend voordelig is om een SEAT occasion lease af te sluiten? Een gebruikte auto leasen heeft namelijk veel voordelen ten overstaan van een gloednieuw model! Doordat jij bij ons gebruik maakt van een aantrekkelijk financial lease contract, rijd jij voor een vast bedrag per maand jouw SEAT occasion lease naar keuze. En wil jij jouw beoogde SEAT occasion lease uittesten? Maak dan een afspraak voor een proefrit of bewoner hem in onze showroom!

SEAT occasion lease rijden?

Sluit gemakkelijk een SEAT financial lease contract af voor jouw occasion. Zo geniet jij van een prachtige occasion tegen een vast maandelijks tarief. Niet alleen voor particuliere autorijders is dit een goede oplossing. Ook als jij als ondernemer of ZZP’er een occasion wilt gaan leasen, zorgen wij ervoor dat je een occasion rijdt waar je mee gezien mag worden! Wij hebben een breed aanbod aan Seat occasion lease modellen zodat er altijd wel een geschikt model voor jou tussen zit.

1
Autodroom Helmond en Vakgarage Muzenberg
Occasion Lease Totaal Binnen twee werkdagen reactie
Heb je een vraag over één van onze occasions? Aarzel niet en stel hem direct! 🚗