Opel financial lease

Opel staat voor de toekomst van iedereen. Iets wat je terugziet in de auto’s van het Duitse merk! Sinds 2017 behoren ze tot de PSA group, wat het merk inmiddels niet meer Duits, maar Frans maakt. Met hun betaalbare en toegankelijke modellen kan iedereen zich terugvinden in het aanbod van Opel. De wagens zijn compact, betrouwbaar en er voor iedereen! Een tweedehands Opel leasen was nog nooit zo gemakkelijk.

Opel financial lease bij Occasion Lease Totaal

Bekijk ons aanbod Opel occasions

Opel Crossland X P-487-BB

Opel Crossland X

2019 69.482 km Automaat Benzine

€ 282,- /mnd*

Opel Crossland X RP-766-X

Opel Crossland X

2018 98.333 km Handgeschakeld Benzine

€ 234,- /mnd*

Opel Mokka X T-405-VS

Opel Mokka X

2017 80.336 km Handgeschakeld Benzine

€ 241,- /mnd*

Opel Cascada 3-TLZ-04

Opel Cascada

2014 128.697 km Handgeschakeld Benzine

€ 193,- /mnd*

Opel Mokka X T-608-VP

Opel Mokka X

2017 71.818 km Handgeschakeld Benzine

€ 230,- /mnd*

Opel Astra
BTW

Opel Astra

2018 102.248 km Handgeschakeld Benzine

€ 206,- /mnd*

Opel Mokka X T-147-XK

Opel Mokka X

2018 97.086 km Handgeschakeld Benzine

€ 227,- /mnd*

Opel Mokka KV-383-X

Opel Mokka

2016 107.151 km Handgeschakeld Benzine

€ 220,- /mnd*

Opel Mokka X

Opel Mokka X

2018 90.290 km Automaat Benzine

€ 262,- /mnd*

Opel Meriva PX-022-N

Opel Meriva

2011 100.461 km Handgeschakeld Benzine

€ 114,- /mnd*

Ons aanbod aan Opel occasions is uitgebreid!

Of je nu kiest voor een Opel Corsa private lease of jouw oog eerder valt op een Opel Mokka, Opel Meriva, of de leuke Opel Karl lease wagen. Bij Occasion Lease spreken we maar al te graag ons vertrouwen uit over dit merk! Van ruime familiewagens tot compacte driedeurs wagens, Opel biedt het allemaal! Welke Opel occasion kies jij? Met de verschillende modellen die ons aanbod rijk is doen we er alles aan om jou zo snel mogelijk uit te zwaaien, wanneer jij wegrijdt in de nieuwe aanwinst. 

Opel zakelijke financial lease

Opel Financial Lease is de ideale keuze voor zakelijke klanten die streven naar efficiëntie, flexibiliteit en belastingvoordelen. Hier zijn enkele voordelen van Opel Zakelijke Financial Lease:

  • Volledige belastingaftrek: Bedrijven kunnen de maandelijkse leasetermijnen van hun belastingen aftrekken, wat zorgt voor aanzienlijke besparingen.
  • Verbeterde liquiditeit: In plaats van een grote investering in een wagenpark te doen, behoud je je bedrijfskapitaal en houd je liquiditeit beschikbaar voor andere zakelijke behoeften.
  • Maatwerk voor de zakelijke markt: Opel Financial Lease biedt flexibele opties voor wagenparkbeheer, waaronder maatwerk van leasevoorwaarden, kilometrage en servicepakketten.

Kies voor Opel Zakelijke Financial Lease en geef je bedrijf een concurrentievoordeel door te profiteren van de vele voordelen die deze financieringsoptie te bieden heeft.

Een Opel leasen? Maak een proefrit! 

Jij bent bij ons van harte welkom in de showroom om de occasions van dichtbij te bewonderen óf om een proefrit te maken. Ons team staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en jou de juiste informatie te geven over de occasions én het financial lease concept. Bij Occasion Lease Totaal ben je altijd aan het juiste adres voor een nieuwe lease occasion. We bieden naast Opel ook andere topmerken aan zoals Mercedes, Audi en KIA.

Opel leasen tegen gunstige tarieven

Wil je graag een Opel leasen? Dan geef je gemakkelijk een leaseaanvraag door. Wanneer jouw aanvraag is goedgekeurd, profiteer jij van verschillende voordelen. Je hoeft geen grote investering te doen maar betaalt voor zolang het contract duurt een vast maandbedrag. Deze bestaat uit aflossing en bijkomende rente. Bij het voldoen van een aanbetaling worden de maandelijkse kosten automatisch lager!

Opel financial lease voor particulieren

Opel Financial Lease is niet alleen beschikbaar voor bedrijven; het is ook een aantrekkelijke optie voor particulieren die dromen van het rijden in een Opel. Hier zijn enkele redenen waarom Opel Financial Lease voor particulieren een slimme keuze kan zijn:

  • Vast Maandbedrag: Met Opel Financial Lease geniet je van een vast maandbedrag gedurende de looptijd van het contract, wat budgetteren eenvoudig maakt.
  • Geen Grote Aanbetaling Nodig: Je hebt de flexibiliteit om te kiezen voor een financieringsmodel zonder grote aanbetaling, wat betekent dat je geen grote investering hoeft te doen om in een Opel te rijden.
  • Optie tot Eigenaarschap: Aan het einde van het contract kun je ervoor kiezen om de Opel over te nemen en de eigenaar te worden van je droomauto.

Met Opel Financial Lease kunnen particulieren genieten van de voordelen van een nieuwe Opel zonder de financiële lasten van directe aankoop.

Opel occasion lease

Bij Occasion Lease Totaal bieden we aantrekkelijke Opel occasion leaseopties, zodat je betaalbaar in een stijlvolle Opel kunt rijden. Onze zorgvuldig geselecteerde Opel-occasions combineren de kwaliteit en betrouwbaarheid van het merk met de voordelen van leasing, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Geniet van de vrijheid en luxe van het rijden in een Opel zonder de financiële lasten van directe aankoop.

1
Autodroom Helmond en Vakgarage Muzenberg
Occasion Lease Totaal Binnen twee werkdagen reactie
Heb je een vraag over één van onze occasions? Aarzel niet en stel hem direct! 🚗

Auto's vergelijken