Een Citroën occasion leasen? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment!

Een merk geïnspireerd door jou. Dát is Citroën. Al meer dan 100 jaar laat het Franse automerk zich inspireren door het alledaagse leven en verwerken zij deze innovatie ideeën in de automodellen die worden geproduceerd. De modellen zijn eigenzinnig, vooruitstrevend en gericht op een optimaal rij-, zit- en leefcomfort in de auto én op de weg. Bij Occasion Lease Totaal vind jij een ruim aanbod aan Citroën occasion lease opties.

Citroen occasion lease
Citroën C3 Aircross R-312-VR

Citroën C3 Aircross

2018 73.774 km Automaat Benzine

€ 248,- /mnd*

Citroën DS5 2-ZRR-22

Citroën DS5

2015 150.053 km Handgeschakeld Diesel

€ 193,- /mnd*

Citroën DS4 S-538-GP

Citroën DS4

2015 77.445 km Handgeschakeld Benzine

€ 199,- /mnd*

Citroën C3 K-773-DF

Citroën C3

2019 19.769 km Automaat Benzine

€ 275,- /mnd*

Citroën C5 Aircross G-374-HN

Citroën C5 Aircross

2019 92.045 km Handgeschakeld Benzine

€ 317,- /mnd*

Ruim aanbod aan Citroën occasion lease modellen

Bij Occasion Lease Totaal vind je diverse Citroën modellen in ons uitgebreide assortiment. Kies jij voor de compacte crossover zoals de Citroën C4 Cactus, die een comfortabele ligging op de weg heeft en de voor citroen kenmerkende ‘stootkussens’ aan de buitenzijde? Of laat jij je verleiden door praktisch en flexibele Citroën C3 Aircross? Kom gewoon eens langs en laat je verrassen door de ruime keuze die we bieden!

Plan een proefrit voor een Citroën occasion lease

Wil jij genieten van rijcomfort met een eigenzinnig design? Dan is Citroën hét automerk voor jou. Bij Occasion Lease Totaal heb jij keuze uit verschillende modellen van het merk Citroën. Om deze te ervaren, kan jij gemakkelijk bij ons een proefrit inplannen! Zo beoordeel je zelf welke occasion het beste bij jouw wensen past. Daarnaast staan wij voor jou klaar als je eventuele vragen hebt over het model of over onze financial lease regeling.

Gemakkelijk een Citroën occasion lease plan aanvragen

Wij maken gebruikt van een financial lease constructie waarmee je makkelijk en voordelig een Citroën occasion lease contract afsluit. Deze vorm van leasen betekent dat je direct economisch eigenaar bent van de auto en wordt ook wel huurkoop genoemd. Je leaset aantrekkelijk een Citroën voor een vast bedrag per maand zonder dat je in één keer een groot bedrag uit moet geven. Een financieel gunstige oplossing als jij een Citroën occasion op het oog hebt!

Citroën occasion op het oog? Kom dan langs!

Heb jij de perfecte occasion gevonden in ons aanbod? Dat is mooi! Jij hebt dan de mogelijkheid om gelijk het leasecontract aan te vragen. Kom jij liever eerst even langs bij ons? Dan heten wij jou van harte welkom in onze showroom in Helmond en Eindhoven!

Whatsapp-Occasion Lease Totaal
Occasion Lease Totaal Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.