Terug

Kan ik als particulier een occasion leasen?

Daar waar leasen vroeger iets was voor de zakelijke markt, wordt particulier leasen steeds populairder. Begrijpelijk, want het heeft veel voordelen. Ook als u een tweedehands auto wilt aanschaffen, kunt u als particulier kiezen voor leasen.

Bekijk aanbod

Met particulier leasen, rijdt u een verrassend mooie occasion

Als u als particulier nooit eerder een tweedehands auto heeft geleased, gaat er vast een wereld voor u open. De keuze is enorm. En vaak is het mogelijk om die ene mooie occasion te kopen, die net wat te prijzig zou zijn als u het aankoopbedrag ineens zou moeten betalen. Met financial lease, betaalt u in overzichtelijke maandelijkse termijnen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. En aan het eind van het leasecontract is de auto van u!

Particulier leasen heeft nog meer voordelen

  • Als u leaset, hoeft u niet te wachten tot u het hele aankoopbedrag van uw occasion bij elkaar gespaard heeft.
  • Tijdens de leaseperiode bent u al economisch eigenaar van de auto. Als u alle termijnen afbetaald heeft, is de auto formeel van u.
  • De looptijd van het leasecontract bepaalt u zelf. Voorwaarde is wel dat het minimaal 12 maanden is en maximaal 72.
  • U verlaagt het maandelijkse leasebedrag door een aanbetaling te doen. Veel mensen gebruiken het inruilbedrag van hun oude auto hiervoor.

Ervaar zelf wat er mogelijk is

Bij OccasionLease heeft u keuze uit meer dan 300 kwalitatieve tweedehands auto’s. Van flexibele stadsauto’s tot ruime stationwagens. Er zijn modellen in elke prijsklasse. U vindt het aanbod op onze website. Of kom langs in een van onze showrooms in Eindhoven of Helmond. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over de verschillende occasions. Zij kunnen u ook alles vertellen over particulier leasen. U bent van harte welkom.

Bekijk aanbod   Meer over particulier leasen

1
Occasion Lease Totaal Binnen twee werkdagen reactie
Heb je een vraag over één van onze occasions? Aarzel niet en stel hem direct! 🚗

Auto's vergelijken