Terug

Wat is er in het maandbedrag inbegrepen?

Wat zit er in het maandbedrag inbegrepen?

Financial lease, het is dé leasevorm die we bij Occasion Lease Totaal hanteren. Bij deze vorm van leasen, die beter bekend is onder de noemer ‘huurkoop’, betaald u met een vast maandbedrag uw auto af. Een handige formule waar we bij Occasion Lease Totaal veel voordelen in zien. Maar wat zit er nu precies in dat vaste maandbedrag?

Wat zit er in het maandbedrag inbegrepen?

Weet waar u aan toe bent

Financial Lease is een volledige financiering. Dit betekent dat het bedrag dat u maandelijks betaalt, bestaat uit aflossing en rente. Misschien bent u van andere leasevormen gewend dat er meer aspecten terugkomen in het maandelijkse leasebedrag? Bij Financial Lease is dit niet het geval. Het maandelijkse leasebedrag wordt zo laag mogelijk gehouden en daarom gaat het hierbij alleen over de eerder genoemde aflossing en rente. Verdere zaken zoals wegenbelasting, verzekering, onderhoud en pechhulp zijn niet bij het maandbedrag inbegrepen. 

De voordelen van financial lease

Ondanks dat u bij financial lease niet een compleet pakket krijgt zoals bij andere leasevormen, brengt financial lease zeker voordelen met zich mee: 

  • Bij afloop van het leasecontract bent u eigenaar van de occasion. 

  • U ontziet uzelf van een eenmalige grote uitgaven. 

  • U stelt het pakket zelf samen: de looptijd van het leasecontract en de hoogte van het maandbedrag worden gebaseerd op uw wensen. 

  • Bij Occasion Lease Totaal vinden we dat iedereen van financial lease moet genieten. Met als enige voorwaarden dat u 18 jaar of ouder bent, een rijbewijs hebt en geen negatieve bkr registratie op uw naam heeft staan. 

  • Als ondernemer geniet u met financial lease van verschillende fiscale voordelen!

  • Bent u ondernemer? Bij ons gaat u een financial leasecontract aan zonder jaarcijfers te hoeven tonen

 

Extra toevoegingen binnen het financial leasecontract

Bij Occasion Lease Totaal geven we u de mogelijkheid om uw financial leasecontract een fijne upgrade te geven. Hoe we dat doen? Met specialistisch onderhoud én een mobiliteitspas! Occasion Lease Totaal wordt gerund door twee vakkundige autogarages die graag het onderhoud voor u uit handen nemen óf uw occasion voorzien van extra comfort. Dit doen ze door bijvoorbeeld een alarmsysteem of audio-installatie toe te voegen. 

Maar we bieden u meer! Tijdelijk ontvangt u namelijk een gratis mobiliteitspas bij aanschaf van een occasion. Deze mobiliteitspas geeft u veel voordeel, wat op kan lopen tot €170,- voordeel per jaar. 

Bent u in het bezit van een mobiliteitspas, dan ben u bij ons altijd welkom voor:

  • Een gratis check: bandenspanning en oliepeil worden hierbij nagekeken.

  • Gratis software-updates die we voor u uitvoeren.

  • We voeren gratis kleine reparaties voor u uit.

  • U krijgt van ons een jaar lang gratis pechhulp, op ieder moment in de week! Deze service heeft normaliter een waarde van €100,-! 


Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden die we voor u in petto hebben? Bekijk direct ons aanbod of kom in contact met ons! We helpen u graag, letterlijk en figuurlijk, op weg!