Terug

Kan ik een aanbetaling doen?

Kan ik een aanbetaling doen?

Wanneer uw keuze uitgaat naar het financial leasen van een occasion, is het interessant om te weten wat de mogelijkheden zijn! Bij Occasion Lease Totaal begrijpen we dit. De financial lease vorm zorgt ervoor dat u een mooie occasion wagen rijdt, voor een laag en vast maandelijks bedrag. Maar u heeft de mogelijkheid om dit maandelijkse bedrag nog lager te krijgen: Want ja, een aanbetaling behoort zeker tot de mogelijkheden!

Kan ik een aanbetaling doen?

Met een aanbetaling uw financial leasecontract opstellen

Het aanschaffen van een nieuwe occasion vraagt om een aardige investering. Gelukkig geeft financial lease u de mogelijkheid om met deze investering, toch een jonge, nette occasion te rijden. En dat zonder veel geld in een keer uit te geven!
Maar de maandelijkse som verlagen maakt dit alles nog veel interessanter! Krijgt u bijvoorbeeld nog geld terug van uw huidige auto? Of heeft u een bedrag klaar staan? Dan brengt u met een aanbetaling de maandelijkse som gemakkelijk naar beneden!  

Hoe werkt de aanbetaling precies?

Kiest u ervoor om een van onze occasions te leasen met het voldoen van een aanbetaling? Dan wordt deze aanbetaling van het totale leasebedrag afgetrokken. Dit betekent dat hoe hoger uw aanbetaling is, des te lager het maandelijkse leasebedrag wordt. Een fijne manier dus om uw leasebedrag laag en behapbaar te houden! 

De voordelen van een aanbetaling

Het is niet in alle gevallen zeker dat uw financial lease aanvraag wordt geaccepteerd. Bij Occasion Lease Totaal hoeft u niet aan een inkomensnorm te voldoen om het lease proces in gang te zetten. Toch hebben we als leasebedrijf een bepaald soort zekerheid nodig. Een aanbetaling geeft ons daarom het doorslaggevende antwoord op de vraag of u de maandelijkse som aankunt. 

 Wilt u meer weten over de mogelijkheden van financial lease en de bijkomende aanbetaling? Ons team aan specialisten beantwoord graag al uw vragen! Kom met ons in contact en ontdek de voordelen van financial lease vandaag nog!