Voordelen van occasion leasen

Er zijn veel redenen waarom sommige bestuurders liever een tweedehands auto leasen dan er een te kopen. Zowel voor particulieren als ondernemers brengt Financial Lease van een occasion veel voordelen mee. Denk bijvoorbeeld eens aan de lage investering, of dat u direct economisch eigenaar wordt. We hebben de voordelen van een occasion lease nader bekeken en hieronder beschreven.

Waarom kiezen voor een occasion leasen?

  • Vrijwel iedere auto vermindert snel in waarde na aanschaf. Door een (jong) gebruikte auto te leasen vermijdt u die snelle waardevermindering en daarnaast profiteert u van een lager maandbedrag doordat de occasion al een lagere verkoopprijs heeft.  
  • Bij het leasen van een gebruikte auto door middel van een Financial Lease constructie wordt u direct economisch eigenaar. Na betaling van de laatste termijn is de auto als het ware geheel afbetaald en uw bezit! 
  • De looptijd van het leasecontract mag u zelf bepalen, dit varieert tussen 12 en 72 maanden. Echter mag u tussentijds overstappen naar een andere auto naar keuze. Het leasecontract tussentijds beëindigen is mogelijk op basis van de voorwaarden in het contract. 
  • Om het maandbedrag nog verder te verlagen kunt u er voor kiezen om een hogere aanbetaling te doen. Deze aanbetaling wordt van het totale leasebedrag afgetrokken waardoor er een lager bedrag overblijft. Heeft u een auto die u in wilt ruilen? Dan zou u dit bedrag mooi kunnen gebruiken als aanbetaling!

Ruim aanbod occasion leaseauto's

Na het lezen van alle voordelen wilt u toch ook graag een tweedehands auto leasen? In onze vestigingen in Helmond en Eindhoven hebben wij een groot aanbod van voordelige lease ocassions en keuze uit vele automerken en modellen, van BMW tot Audi tot Ford! Benieuwd of uw occasion er tussen zit? Bekijk dan ons occasion overzicht en doe een leaseaanvraag. We kunnen u ook verder helpen met de zoektocht naar uw perfecte occasion leaseauto. Neem contact met ons op of bekijk ons huidige aanbod!