Terug
19 april 2022

Waarom kiezen voor een hybride occasion lease?

Hybrid car Theme shape

Elektrische auto’s komen steeds vaker voor op de weg. Dat is niet gek! Er zitten namelijk veel voordelen aan een elektrische auto, maar wist je dat u al een groot verschil maakt door te kiezen voor een hybride occasion? Deze auto maakt gebruik van zowel een brandstofmotor als van een elektrische motor en heeft ook ontzettend veel voordelen.

Hybrid car

Wat is een hybride auto?

Hybride is afgeleid van de Engelse term “hybrid” dat grofweg kruising betekent. In het geval van een auto is dit een mix tussen twee motoren: een elektrische en een traditionele verbrandingsmotor. Als je rijdt in een hybride auto werken deze twee naadloos samen, of wisselen ze elkaar af. Zo rijd je een stuk soepeler én energiezuiniger op de weg zonder dat je hier iets van merkt. Maar welke soort hybride auto wilt u leasen?

Wat is het verschil tussen een hybride auto en een plug in hybride?

Een volledig hybride auto komt in twee verschillende soorten: de hybride en de plug in hybride. Maar wat is het verschil? Dit zit hem in de samenwerking van de motor. Bij een hybride auto zoals de Suzuki Swace wordt de elektrische motor opgeladen door de verbrandingsmotor. Zelf de motor opladen gaat dus niet en het gaat hier dus om een hybride auto zonder stekker.

Bij een plug in hybride kan de elektrische motor wél opladen worden. Sterker nog: dit moet! Dit kan gemakkelijk via een laadpaal. Deze kom je regelmatig tegen langs de weg, maar steeds vaker wordt ook de keuze gemaakt om een laadpaal rondom het huis te plaatsen. Een populaire plug in hybrid occasion is de Kia Sorento.

De voordelen van een hybride occasion

Zoals je misschien wel had ingeschat, is één van de grootste voordelen van een hybride occasion dat je zuiniger rijdt. Hierdoor verbruik je minder brandstof en stoot je minder schadelijke stoffen uit. Goed voor jouw portemonnee en het milieu!

Maar wist je dat er ook fiscale voordelen zitten aan plug in hybride auto? Doordat deze energiezuiniger en milieuvriendelijker zijn dan een benzineauto, krijg je 50% korting op de motorrijtuigenbelasting tot en met 2024. Vooral als je zakelijk een hybride auto wilt gaan leasen of als je als wilt gaan leasen als ZZP’er is dat erg gunstig.

Gemakkelijk leasen met een financial lease contract

Dankzij huurkoop,ook wel financial lease genoemd, rijd jij gemakkelijk jouw favoriete occasion zonder in één keer een groot bedrag te betalen. Je bent direct eigenaar van de auto en na afbetaling is de auto helemaal van jou inclusief restwaarde! In overleg met jou zullen wij het contract opstellen waarbij je een vast bedrag per maand betaalt. Door deze gunstige regeling kom je nooit voor verrassingen te staan en ga je snel de weg op met jouw gloednieuwe hybride occasion!

Een hybride occasion voordelig leasen

Een hybride occasion is een grote uitgave als je deze aanschaft, maar heeft ontzettend veel voordelen waar jij ook op de langere termijn van profiteert. Maak daarom gebruik van financial lease! Zo rijd jij die prachtige hybride auto voor een vast bedrag per maand en profiteer je van alle voordelen zonder dat je in één keer een groot bedrag kwijt bent voor de auto.

Meer weten over ons aanbod of onze hybride modellen? Neem dan eens contact op of bekijk ons aanbod!

Theme shape
1
Autodroom Helmond en Vakgarage Muzenberg
Occasion Lease Totaal Binnen twee werkdagen reactie
Heb je een vraag over één van onze occasions? Aarzel niet en stel hem direct! 🚗

Auto's vergelijken