Terug
17 juni 2022

Tweedehands auto op afbetaling kopen

Een begrip waar je steeds meer over hoort: een tweedehands auto op afbetaling kopen. Vaak geeft dit een koper de kans om een jong gebruikte auto te rijden tegen een aantrekkelijke regeling. Je hoeft immers niet in één keer een groot bedrag te betalen, maar bepaalt zelf wat je maandelijks wilt missen aan een auto. Ook als je zakelijk een auto wilt rijden, kan een occasion lease een uitkomst zijn. Omdat er natuurlijk meer bij komt kijken dan alleen profiteren van een aantrekkelijk maandbedrag, geven wij je enkele tips waar je op moet letten als je een tweedehands auto op afbetaling koopt. 

second-hand car on installment Theme shape

Wat houdt het in om een tweedehands auto op afbetaling te kopen?

Een tweedehands auto op afbetaling kopen is hetzelfde als financial lease ofwel het financieren van jouw aankoop. Het totale aankoopbedrag wordt verdeeld over het aantal maanden dat jij de auto afbetaalt. Hierover komt nog een percentage aan rente. Je kunt bij ons altijd zelf bepalen of je meer wilt aanbetalen. Heb jij bijvoorbeeld een auto die je wilt inruilen? Dan gebruik jij dat bedrag als extra op jouw aanbetaling. Hoe hoger immers jouw aanbetaling, hoe lager jouw maandbedrag en rente zal zijn.

Kan ik een tweedehands auto op afbetaling kopen als ondernemer/ZZP’er?

Als startende ondernemer heb jij de mogelijkheid om een tweedehands auto op afbetaling te kopen bij ons. Wij vertrouwen op jouw kunnen. En met een een voordelige occasion kan jij de weg op! Wil jij een occasion leasen als ZZP’er? Ook dan kan jij bij ons terecht voor een voordelig lease contract. Een occasion leasen heeft vele pluspunten voor jou als ondernemer, waaronder fiscale voordelen.

Wordt een afbetaling geregistreerd bij het BKR?

Wanneer je bij ons een lease aanvraag indient, zullen wij altijd een BKR check doen. Dit houdt in dat wij nagaan of je een negatieve BKR registratie hebt. Wanneer dit het geval is kom je helaas niet in aanmerking voor financial lease.

Omdat je met het kopen van een tweedehands auto op afbetaling ook een soort lening aangaat, zul jij altijd een registratie krijgen bij het BKR. Wanneer jij je netjes aan de betaalafspraken houdt, zal dit geen negatief effect hebben voor jou.

Tweedehands auto op afbetaling kopen? Dat kan bij ons!

Het kopen van een tweedehands auto op afbetaling geeft je meer kansen om een jong gebruikte auto te kopen. Wil jij meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op of bekijk ons uitgebreide aanbod!

Greep uit onze occasions

Kia Picanto K-945-DH
BTW

Kia Picanto

2020 31.473 km Handgeschakeld Benzine

€ 186,- /mnd*

Ford Focus R-797-RD

Ford Focus

2020 35.010 km Handgeschakeld Benzine

€ 351,- /mnd*

Audi A3 G-728-KG

Audi A3

2014 165.110 km Automaat Benzine

€ 234,- /mnd*

Ford Focus P-980-XS
BTW

Ford Focus

2019 120.282 km Automaat Benzine

€ 303,- /mnd*

Theme shape
1
Autodroom Helmond en Vakgarage Muzenberg
Occasion Lease Totaal Binnen twee werkdagen reactie
Heb je een vraag over één van onze occasions? Aarzel niet en stel hem direct! 🚗

Auto's vergelijken