Terug
21 juni 2022

Occasion leasen als startende ondernemer

Bij Occasion Lease Totaal begrijpen we goed dat er veel op je afkomt als startende ondernemer. Mobiel zijn en snel kunnen schakelen zijn een pré als het aankomt op het ondernemerschap. Wij staan daarom graag voor je klaar om jou te begeleiden naar dé ideale lease occasion. Zo ben jij verzekerd van een fijne auto waarmee je goed voor de dag komt als je zakelijk een occasion gaat leasen.

Bekijk aanbod

Occasion leasen startende ondernemer Theme shape

Een geschikte lease occasion voor startende ondernemers

Het bezit van voldoende cashflow, of het kunnen overleggen van jaarcijfers is vaak een ontbrekend punt bij startende ondernemers. Hier kijken we niet gek van op! Jij bent zojuist jouw onderneming gestart en je hebt inkomen nodig als investering in jouw onderneming en voor jouw persoonlijke salaris. Budget voor een geschikte auto schiet er dan al snel bij in. Door te kiezen voor occasion lease, rijdt jij een fijne auto voor een laag maandelijks bedrag. Ook een elektrische occasion leasen is mogelijk!

Occasion Lease Totaal staat voor jou klaar!

Bij Occasion Lease Totaal beschikken we over een divers aanbod occasions. Dit aanbod biedt keuze uit verschillende merken, modellen en prijsklassen. Zo is er voor iedereen een geschikte leaseauto te vinden! Ook als jij een specifieke wens hebt, zijn wij jouw juiste partij. Door ons grote netwerk binnen de occasion branche gaan we graag met jouw wensenlijst op pad, op zoek naar de geschikte auto voor jou en je onderneming. Ben jij benieuwd of je in aanmerking komt voor het leasen van een auto? Lees dan snel verder!

Hoe kun jij als startende ondernemer een occasion leasen?

Geen zorgen over jaarcijfers, inkomenseisen en andere fiscale rompslomp. Bij Occasion Lease Totaal vertrouwen we op jouw kunnen. We helpen graag startende ondernemers vooruit én de weg op! Via de pagina occasion lease zonder cijfers lees jij meer over de mogelijkheden die we jou bieden als startende ondernemer.

Occasion lease biedt diverse voordelen. Zo ben jij aan het einde van de leaseperiode eigenaar van de auto en hoef jij geen groot bedrag in een keer uit te geven. Zo kun je dus goedkoop een zakelijke auto leasen. Benieuwd naar andere zakelijke voordelen met occasion lease? Lees er meer over op de pagina zakelijk leasen.

Baas over jouw eigen leasecontract als startende ondernemer

Bij ons heb jij jouw maandelijkse lease kosten zelf in de hand. Jij kunt als startende ondernemer jouw leaseperiode uitspreiden over minimaal 12 en maximaal 72 maanden. De loopduur van het leasecontract bepaald deels wat jouw maandelijkse kosten worden. Door het voldoen van een aanbetaling op voorhand kun jij maandelijkse kosten drukken. Dit biedt dus mogelijkheden om jouw maandelijkse leasebedrag laag te houden.

Voor vragen en advies staat het team van Occasion Lease Totaal voor je klaar! Neem gerust contact met ons op, of breng een bezoek aan een van onze showrooms. We adviseren je graag over de mogelijkheden die een zakelijke occasion lease biedt.

Bekijk het aanbod  Zakelijk leasen

Theme shape
1
Occasion Lease Totaal Binnen twee werkdagen reactie
Heb je een vraag over één van onze occasions? Aarzel niet en stel hem direct! 🚗

Auto's vergelijken