Terug
21 juni 2022

Occasion leasen als startende ondernemer

Bij Occasion Lease Totaal begrijpen we goed dat er veel op u afkomt als startende ondernemer. Mobiel zijn en snel kunnen schakelen zijn een pré als het aankomt op het ondernemerschap. Wij staan daarom graag voor u klaar om u te begeleiden naar dé ideale lease occasion. Zo bent u verzekerd van een fijne auto waarmee u goed voor de dag komt.

Bekijk aanbod

Occasion leasen startende ondernemer Theme shape

Een geschikte lease occasion voor startende ondernemers

Het bezit van voldoende cashflow, of het kunnen overleggen van jaarcijfers is vaak een ontbrekend punt bij startende ondernemers. Hier kijken we niet gek van op! U bent zojuist uw onderneming gestart en u heeft inkomen nodig als investering in uw onderneming en voor uw persoonlijke salaris. Budget voor een geschikte auto schiet er dan al snel bij in. Door te kiezen voor occasion lease, rijdt u een fijne auto voor een laag maandelijks bedrag.

Occasion Lease Totaal staat voor u klaar!

Bij Occasion Lease Totaal beschikken we over een divers aanbod occasions. Dit aanbod biedt keuze uit verschillende merken, modellen en prijsklassen. Zo is er voor iedereen een geschikte leaseauto te vinden! Ook als u een specifieke wens heeft zijn wij uw juiste partij. Door ons grote netwerk binnen de occasion branche gaan we graag met uw wensenlijst op pad, op zoek naar de geschikte auto voor u en uw onderneming.

Hoe kunt u als startende ondernemer een occasion leasen?

Geen zorgen over jaarcijfers, inkomenseisen en andere fiscale rompslomp. Bij Occasion Lease Totaal vertrouwen we op uw kunnen. We helpen graag startende ondernemers vooruit én de weg op! Via de pagina occasion lease zonder cijfers leest u meer over de mogelijkheden die we u bieden als startende ondernemer.

Occasion lease biedt diverse voordelen. Zo bent u aan het einde van de leaseperiode eigenaar van de auto en hoeft u geen groot bedrag in een keer uit te geven. Benieuwd naar andere zakelijke voordelen met occasion lease? Lees er meer over op de pagina zakelijk leasen.

Baas over uw eigen leasecontract als startende ondernemer

Bij ons hebt u uw maandelijkse lease kosten zelf in de hand. U kunt als startende ondernemer uw leaseperiode uitspreiden over minimaal 12 en maximaal 72 maanden. De loopduur van uw leasecontract bepaald deels wat uw maandelijkse kosten worden. Door het voldoen van een aanbetaling op voorhand kunt u maandelijkse kosten drukken. Dit biedt dus mogelijkheden om uw maandelijkse leasebedrag laag te houden.

Voor vragen en advies staat het team van Occasion Lease Totaal voor u klaar! Neem gerust contact met ons op, of breng een bezoek aan een van onze showrooms. We adviseren u graag over de mogelijkheden die zakelijke occasion lease u biedt.

Bekijk het aanbod  Zakelijk leasen

Theme shape
Whatsapp-Occasion Lease Totaal
Occasion Lease Totaal Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.