Terug
21 juni 2022

Koop een auto met Financial Lease

Een auto kopen kan in veel gevallen een grote kostenpost zijn voor u als particulier of als ondernemer. Daarom is het leasen ervan vaak een aantrekkelijke optie. In het geval van een Financial Lease ‘huurt’ u niet alleen de auto, maar wordt het ook nog eens uw eigendom. Financial Lease lijkt heel erg op een hypotheek bij een huis, maar dan voor auto’s. Als de directe aankoop van een (bedrijfs)auto voor u te veel kosten met zich meebrengt, zijn er met Financial Lease een hoop voordelen voor u.

Bekijk aanbod

SDL Automotive - Stefan de Lang Theme shape

De voordelen van Financial Lease

Financial Lease zorgt ervoor dat u direct eigenaar wordt van de auto. Dat brengt een aantal fiscale voordelen met zich mee. Als zakelijke klant heeft u namelijk recht op terugvordering van de BTW over de aankoopprijs, mits het geen marge auto is. Daarnaast doet u een aankoop zonder liquiditeitsverlies, waardoor uw zaken zonder problemen voortgezet kunnen worden.

Doordat u direct eigenaar bent, bent u volledig vrij in de inrichting van uw nieuwe bedrijfswagen. Ook bestickering is dus gewoon toegestaan. Ook kunt u in een voordelige maand bepalen om een extra afbetaling te doen, waardoor de betalingstermijn korter wordt. Heeft u de opvolgende maand weer uw normale omzet, dan kunt u de afgesproken betaling gewoon voortzetten.

Meer informatie over Financial Lease?

Heeft u meer informatie nodig over het financial leasen van een occasion? Of bent u benieuwd geworden naar de voordelen van een occasion leasen? Neem dan gerust contact met ons op en stel uw vraag. Onze werknemers reageren zo snel mogelijk op uw vragen. Of bekijk ons ruime assortiment occasions van merken zoals Ford, Audi, BMW en nog veel meer!

Bekijk aanbod

Theme shape
Whatsapp-Occasion Lease Totaal
Occasion Lease Totaal Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.