Terug
21 juni 2022

Koop een auto met Financial Lease

Een auto kopen kan in veel gevallen een grote kostenpost zijn voor jou als particulier of als ondernemer. Daarom is het leasen ervan vaak een aantrekkelijke optie. In het geval van een Financial Lease ‘huur’ je niet alleen de auto, maar wordt het ook nog eens uw eigendom. Een

lijkt heel erg op een hypotheek bij een huis, maar dan voor auto’s. Als de directe aankoop van een (bedrijfs)auto voor jou te veel kosten met zich meebrengt, zijn er met Financial Lease een hoop voordelen voor jou.

Bekijk aanbod

SDL Automotive - Stefan de Lang Theme shape

De voordelen van Financial Lease

Financial Lease zorgt ervoor dat jij direct eigenaar wordt van de auto. Dat brengt een aantal fiscale voordelen met zich mee. Als een financial lease zakelijk klant heb jij namelijk recht op terugvordering van de BTW over de aankoopprijs, mits het geen marge auto is. Daarnaast doe je een aankoop zonder liquiditeitsverlies, waardoor jouw zaken zonder problemen voortgezet kunnen worden.

Doordat jij direct eigenaar bent, ben je volledig vrij in de inrichting van jouw nieuwe bedrijfswagen. Ook bestickering is dus gewoon toegestaan. Ook kun jij in een voordelige maand bepalen om een extra afbetaling te doen, waardoor de betalingstermijn korter wordt. Heb jij de opvolgende maand weer de normale omzet, dan kun je de afgesproken betaling gewoon voortzetten.

Meer informatie over Financial Lease?

Heb jij meer informatie nodig over het financial leasen van een occasion? Of ben jij benieuwd geworden naar de voordelen van een occasion leasen? Neem dan gerust contact met ons op en stel jouw vraag. Onze werknemers reageren zo snel mogelijk op jouw vragen. Of bekijk ons ruime assortiment occasions van merken zoals Ford, Audi, BMW en nog veel meer!

Bekijk aanbod

Theme shape
1
Autodroom Helmond en Vakgarage Muzenberg
Occasion Lease Totaal Binnen twee werkdagen reactie
Heb je een vraag over één van onze occasions? Aarzel niet en stel hem direct! 🚗

Auto's vergelijken