Terug

Wat als de auto mij niet meer bevalt binnen de looptijd?

Wat als de auto mij niet meer bevalt binnen de looptijd?

Mocht deze situatie zich voordoen, dan helpt ons team u maar al te graag. Bij Occasion Lease Totaal is het ten alle tijden ons streven om u optimaal te laten genieten van de lease occasion. Mocht dit niet meer het geval zijn, dan kijken we samen met u naar de mogelijkheden!

Wat als mijn auto niet meer bevalt?

De mogelijkheden binnen uw leasecontract

U wilt met plezier, vertrouwen en een goed gevoel op de weg zitten. Een lease occasion die echt bij u past is hierbij een pré. Wanneer dit bij ingang van uw leasecontract toch niet het geval blijkt te zijn, helpen we u graag. U heeft hierbij twee mogelijkheden die we u graag voorleggen:
 

Overstappen naar een andere leaseauto

Bent u te spreken over de financial lease-vorm, maar is het de occasion wagen die steekt? Dan geven we u graag de mogelijkheid om over te stappen naar een andere occasion wagen. Hier zitten echter wel bepaalde voorwaarden aan vast. Zo moeten we uw leasecontract herbekijken en waar nodig aanpassen. De overige bijkomstigheden bekijken we graag per situatie. Is dit een optie die u graag verder onderzoekt? Kom dan met ons in contact!

Het leasecontract vroegtijdig beëindigen

Mocht uw keuze uitgaan naar het vroegtijdig beëindigen van het leasecontract, dan komen we hierover graag met u in contact. Het gaat hierbij om een gecompliceerde situatie die in iedere geval weer anders is. Afhankelijk van de leaseperiode die er voor u al op zit, het openstaande leasebedrag en uw situatie bekijken we de mogelijkheden. Gaat uw keuze dus naar het vroegtijdig beëindigen van het leasecontract? Neem dan direct contact op met ons team! Ons streven is ten alle tijden om er samen, in goed overleg, uit te komen.