Terug

Kan ik mijn huidige auto inruilen?

Kan ik mijn huidige auto inruilen?

Bij Occasion Lease Totaal zijn we, verrassend genoeg, helemaal thuis in de occasions! Heeft u een auto in uw bezit op het moment dat u kiest voor een occasion uit ons aanbod met de Financial Lease vorm? Dan biedt deze situatie fijne mogelijkheden voor u. We vertellen u er alles over in dit artikel!

 

Kan ik mijn huidige auto inruilen?

Ruil uw huidige auto bij ons in!

Bij Occasion Lease Totaal bieden we u graag de mogelijkheid om uw huidige occasion in te ruilen. En wanneer u hiervoor kiest, pakt u een groot voordeel mee: De inruilwaarde van uw occasion legt u gemakkelijk in als aanbetaling! Zo maakt u uw maandelijkse leasebedrag een stuk vriendelijker. Daarnaast heeft u de keuze om uw leaseperiode in te korte. Dit maakt u in een eerder stadium al juridisch eigenaar van de lease occasion, wat ervoor zorgt dat u nergens meer aan vast zit! U pakt dus een groot voordeel door uw huidige auto in te ruilen en de resterende waarde in te leggen als aanbetaling.  

Vind uw nieuwe occasion in ons ruime aanbod

Met honderden dealeroccasions voorzien we u gegarandeerd van een passende wagen die voldoet aan uw wensen en eisen! Ons aanbod bestaat uit inruilauto’s en importauto’s en vertegenwoordigd daarmee een brede doelgroep. Met vrij nieuwe occasions van topmerken, tot fijne middenklasse occasions welke zeer betaalbaar zijn in gebruik en onderhoud. Onze occasions worden ten alle tijden ingekocht tegen een zeer scherp tarief, wat resulteert in een aangenaam financieringstarief voor u! 

Met merken in ons assortiment zoals Mercedes, Fiat, Kia en Volkswagen is er voor iedereen een passende occasion te vinden. Vertegenwoordigd in uiteenlopende modellen, kilometerstanden en prijsklassen pakt u gegarandeerd een goede deal.  

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Ons vakkundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden! Kom met ons in contact of bezoek onze showroom in Helmond of Eindhoven.