Terug

Kan ik meteen langskomen voor een proefrit?

Kan ik meteen langskomen voor een proefrit?

Heeft u een mooie occasion wagen op het oog? En wilt u deze goed ervaren? Dan kan een proefrit hier zeker aan bijdragen! Bij Occasion Lease Totaal staan we er ten alle tijden achter dat u de occasion optimaal ontdekt voordat er een leasecontract wordt ondertekend.

Langskomen voor een proefrit

Een proefrit in een van onze occasions

Uiteindelijk gaat het om uw rijplezier! U moet de occasion goed aanvoelen en bovenal met een vertrouwd gevoel op de weg zitten. Door een proefrit te maken krijgt u de mogelijkheid om in een korte tijd de occasion optimaal te ervaren. Een belangrijk en cruciaal moment in het proces naar een uiteindelijke financial lease-deal toe. Daarom dat onze deuren bij Occasion Lease Totaal dan ook altijd open staan voor het maken van een proefrit! 

Geef ons een belletje en uw occasion staat proefrit-klaar!

Wilt u graag langskomen voor een proefrit? Geef dit dan door aan een van onze medewerkers! Zij zorgen dat de occasion klaar staat en direct meegenomen kan worden voor een proefrit. Door van te voren contact op te nemen heeft u ook zekerheid op de beschikbaarheid van de occasion. 
Onze occasions gaan als warme broodjes over de toonbank dus om teleurstelling te voorkomen laten we u graag weten of de occasion nog beschikbaar is! Wanneer u belt kunt u dezelfde dag nog langskomen in onze showroom. 

De benodigdheden voor het maken van een proefrit

Staat er een proefrit in een van onze occasions gepland? Zorg dan dat u goed voorbereid langs komt! Het gaat hierbij om een vrij simpele voorbereiding: we moeten uw rijbewijs checken. Wel zo handig als u die in uw bezit heeft bij het maken van een proefrit. 

We maken een kopie van uw rijbewijs en vragen u om een formulier in te vullen. Hierbij gaat het om uw adresgegevens en de bijkomende voorwaarden. Slaat u tijdens de proefrit een bekeuring aan de haak? Dan zijn deze kosten voor uw rekening. 

Bent u als een blok gevallen voor een van de occasions uit ons aanbod? Kom dan direct met ons in contact! Onze garage is op maandag t/m donderdag geopend van 9:00 tot 18:00 uur. Op vrijdag zijn we geopend van 9:00 tot 19:00 uur, voor de zaterdag staan onze deuren van 10.00 tot 17:00 uur open en op zondag blijven deze deuren gesloten.