Terug

Hoe is het geregeld met de garantie?

Hoe is het geregeld met de garantie?

Het aanschaffen van een nieuwe auto. In alle gevallen hebben we het hierbij over een grote uitgaven. En ondanks dat u de uitgave met financial lease verspreid over een langer termijn: alle details moeten kloppen. Zo ook de garantie! Hoe deze geregeld is bij Occasion Lease Totaal vertellen we u hier!

Hoe is het geregeld met de garantie?

De garantie bij Occasion Lease Totaal

De occasions uit ons aanbod worden getoont met de laagste prijzen, ookwel de zogenaamde ‘meeneemprijzen’. Dit betekend dat hier nog geen garantie declaratie op is berekend. 

Maar bij Occasion Lease Totaal geven we u de garantie die uw wagen verdient! Doordat onze garage BOVAG-erkend is heeft u de mogelijkheid om een BOVAG garantie aan te schaffen. Kiest u hiervoor, dan wordt dit meegenomen in uw leasecontract!
Een belangrijk detail: De BOVAG garantie is uitsluitend aan te schaffen in combinatie met een pakket voor het rijklaar maken van uw nieuwe occasion. 

De BOVAG garantie

Met deze garantie clausule geniet u van verschillende voordelen:

  • U krijgt de eerste 6 maanden na aanschaf hulp bij klachten. 

  • U ervaart extra zekerheid in het eerste halfjaar van uw leasecontract. 

  • De garantievoorwaarden zijn afgestemd met de ANWB en de Consumentenbond en daarmee uiterst betrouwbaar.  
     

Alles op voorhand veilig ingedekt

Wanneer u in uw occasion wagen bij ons de garage uitrijdt wilt u maar één ding: genieten! Dat begrijpen we bij Occasion Lease Totaal maar al te goed. Kopzorgen over gebreken aan de auto zijn op dat moment wel het laatste waar u op zit te wachten. 

Met de BOVAG garantie zorgt u voor een garantiedekking die tot 6 maanden na de start van uw leasecontract geldt. In deze 6 maanden wordt uw occasion kosteloos hersteld bij gebreken. Een voorwaarden hierbij is wel dat deze gebreken zich nog niet voor deden op het moment dat u bij ons het leasecontract bent aangegaan. 

Zijn er gebreken tijdens de garantieperiode, door normaal gebruik, ontstaan? Dan vallen deze reparatiekosten, man-kosten én eventuele kosten voor onderdelen ook binnen de garantie! Wilt u meer te weten komen over de BOVAG garantie? Op de website van BOVAG leest u de gedetailleerde garantievoorwaarden!