Over OccasionLease

OccasionLease is opgericht als samenwerking tussen Autodroom Helmond en SDL Automotive. De jarenlange ervaring van Autodroom Helmond en de frisse blik van SDL Automotive zorgen voor deskundige kijk op de leasemarkt. De combinatie van beide bedrijven zorgt voor een aanbod van honderden dealeroccasions, inruilauto’s en eigen importauto’s.

Autodroom Helmond

Met een showroom van 8.000 m2 heeft Autodroom Helmond een ruim aanbod en zit er zeer waarschijnlijk een auto tussen die aan uw wensen voldoet! Door de samenwerking van verschillende autobedrijven binnen Autodroom Helmond is er veel specialistische kennis in huis. Hierdoor kunt u in de moderne werkplaats van 1.000 m2 terecht voor onderhoud en reparatie voor de meest specialistische zaken.

SDL Automotive

SDL Automotive is een nieuwe naam binnen de autobranche. Een nieuwe naam met jarenlange ervaring door de sterke connectie met Autodroom Helmond. Sinds 1 december 2017 is SDL Automotive gevestigd aan de Muzenlaan 1 in Eindhoven. Vanuit die locatie wordt het marktgebied uitgebreid met een aanbod van zo’n 80 occasions van verschillende merken. Ook bij de locatie in Eindhoven zit een vakkundige garage gevestigd die kan zorgen voor onderhoud en reparatie van iedere occasion.

Leasen met een scherp financieringsvoorstel

De kennis en expertise van beide bedrijven zorgen ervoor dat auto’s worden ingekocht tegen een scherp tarief. Voor u als koper zorgt dit ervoor dat wij auto’s kunnen aanbieden tegen een scherp financieringstarief. Ook wanneer u op zoek bent naar een bepaald merk met specifieke opties, kunt u bij OccasionLease terecht. Door ons grote netwerk kunnen wij u vrijwel iedere auto leveren!

 

OccasionLease

Voordelen van OccasionLease

Direct over je auto beschikken

Auto is jouw eigendom

Restwaarde auto is van jou

Thuis afleveren is mogelijk