Terug
20 juni 2022

Occasion leasen en BKR

Wel een auto leasen maar toch lagere maandelijkse lasten hebben dan via Private Lease? Of misschien is het financieel aantrekkelijker om een auto te leasen in plaats van er een te kopen. Dan is het leasen van een occasion via Financial Lease de perfecte oplossing. Hier hoeft u dus niet in één keer een hoge aanschafprijs te betalen en bent u economisch eigenaar van de auto. Aangezien de lasten maandelijks betaald moeten worden is het belangrijk om na te gaan of u dit contract aan kan gaan en te bedenken wat de financiële gevolgen hier van zijn.

Bekijk aanbod

Tweedehands auto leasen Theme shape

BKR-registratie bij leasen van occasion

Een BKR-registratie zorgt voor bescherming van de consument tijdens bijvoorbeeld het leasen van een auto. Alvorens het aangaan van een leaseovereenkomst is het van belang om na te gaan of u geen hogere betalingsverplichtingen aangaat dan dat er aan inkomsten binnenkomt. Bij de aanvraag van een occasion lease kan er een toetsing worden gedaan om te kijken of uw inkomen voldoende is om zo aan de maandelijkse verplichting van de lease te kunnen voldoen. Een maatschappij wil graag zekerheid ontvangen dat zijn klanten de betalingen kunnen blijven voldoen.

Ook bij het leasen van een tweedehands auto krijgt u een BKR-registratie, wanneer u op tijd betaalt en geen achterstanden oploopt is deze codering positief. Andere kredietverstrekkers hebben dan inzicht in of u voldoet aan maandelijkse betalingsverplichtingen.

Heeft u momenteel een negatieve BKR-registratie? Dan komt u niet in aanmerking om een auto te leasen via OccasionLease.

Aanbod auto’s OccasionLease

We willen graag voor u nagaan of u in aanmerking komt voor het leasen van een tweedehands auto. Zoek een auto in onze aanbod pagina uit, vul het lease aanvraagformulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw aanvraag te bespreken!

Bekijk aanbod

Theme shape
Whatsapp-Occasion Lease Totaal
Occasion Lease Totaal Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.