Terug
21 juni 2022

Hoe werkt de aanschaf van een tweedehands leasewagen?

Vaak zorgt het leasen van een nieuwe auto voor een hoog maandbedrag. Voor een ondernemer in de vorm van bijtelling en voor een particulier in de vorm van Private Lease. En aan het einde van de leaseperiode ben je niet eens eigenaar van de auto. Dit kan beter! Met een financial lease occasion heb je deze problemen niet. Benieuwd hoe een tweedehands auto leasen in zijn werk gaat? Lees het hier.

Bekijk aanbod

Leasing a used car Theme shape

Tweedehands leasewagen: wat moet je weten?

Voor velen is een tweedehands leasewagen een betaalbare en aantrekkelijke manier om toch eigenaar van een (jonge) auto te zijn. Zo is het mogelijk om in een goede auto te rijden tegen voordelige vaste maandlasten tijdens de looptijd van de leaseovereenkomst. Aan het einde van de overeenkomst, komt de auto zelfs in jouw bezit en wordt jij de volledige eigenaar. De looptijd van het leasecontract mag je zelf bepalen, dit varieert tussen 12 en 72 maanden.

De aanbetaling op een auto bedraagt 20%, echter kunt je ervoor kiezen om een hoger bedrag aan te betalen. Dit zorgt ervoor dat het maandelijks te betalen bedrag lager wordt. Ook kan jij jouw huidige auto ruilen op jouw nieuwe auto. Het maandbedrag dat jij betaalt bestaat uit aflossing en rente. Verzekering, onderhoud en wegenbelasting kun je zelf regelen. Dit heeft als voordeel dat jij jouw schadevrije jaren behoudt en dat je kunt kiezen voor een garage bij jou in de buurt.

Het gemak van een tweedehands leasewagen

De stappen voor de aanschaf van een tweedehands leasewagen zijn vooral eenvoudig. Voor het aanvragen van een gebruikte leaseauto kijk je online naar het aanbod, door middel van een keuzemenu vul je enkele gegevens in met betrekking tot jouw persoonlijke informatie, de periode van de leaseovereenkomst, of je een auto wilt inruilen en inkomensgegevens.

Hierna wordt de aanvraag verwerkt en krijg je zo snel mogelijk antwoord of de aanvraag is goedgekeurd. Als de aanvraag goedgekeurd is kan de auto bezorgd worden bij jouw thuis.

Mocht je nog vragen hebben na het lezen van deze uitleg dan helpen we je graag! Ook als particulier een occasion leasen is bij ons mogelijk. Kijk ook eens bij onze leasevoorwaarden om te zien waar je aan moet voldoen om in aanmerking te komen. Door een duidelijke procedure wordt leasen gemakkelijk en snel gemaakt!

Bekijk aanbod

Theme shape
1
Occasion Lease Totaal Binnen twee werkdagen reactie
Heb je een vraag over één van onze occasions? Aarzel niet en stel hem direct! 🚗

Auto's vergelijken