Terug
21 juni 2022

Hoe werkt het leasen van een tweedehands auto?

Vaak zorgt het leasen van een nieuwe auto voor een hoog maandbedrag. Voor een ondernemer in de vorm van bijtelling en voor een particulier in de vorm van Private Lease. En aan het einde van de leaseperiode bent u niet eens eigenaar van de auto. Dit kan beter! Door een tweedehands auto te leasen met Financial Lease heeft u deze problemen niet. Benieuwd hoe het leasen van een tweedehands auto in zijn werk gaat? Lees het hier.

Bekijk aanbod

Leasing a used car Theme shape

Tweedehands auto leasen: wat moet je weten?

Voor velen is het leasen van een tweedehands auto een betaalbare en aantrekkelijke manier om toch eigenaar van een (jonge) auto te zijn. Zo is het mogelijk om in een goede auto te rijden tegen voordelige vaste maandlasten tijdens de looptijd van de leaseovereenkomst. Aan het einde van de overeenkomst, komt de auto zelfs in uw bezit en wordt u de volledige eigenaar. De looptijd van het leasecontract mag u zelf bepalen, dit varieert tussen 12 en 72 maanden.

De aanbetaling op een auto bedraagt 20%, echter kunt u ervoor kiezen om een hoger bedrag aan te betalen. Dit zorgt ervoor dat het maandelijks te betalen bedrag lager wordt. Ook is er een mogelijkheid om uw huidige auto in te ruilen op uw nieuwe auto. Het maandbedrag dat u betaalt bestaat uit aflossing en rente. Verzekering, onderhoud en wegenbelasting kunt u zelf regelen. Dit heeft als voordeel dat u uw schadevrije jaren behoudt en dat u kunt kiezen voor een garage bij u in de buurt.

Het gemak van een tweedehands auto leasen

De stappen voor het leasen van een tweedehands auto zijn vooral eenvoudig. Voor het aanvragen van een gebruikte leaseauto kijkt u online naar het aanbod, door middel van een keuzemenu vult u enkele gegevens in met betrekking tot uw persoonlijke informatie, de periode van de leaseovereenkomst, of u een auto wilt inruilen en inkomensgegevens.

Hierna wordt de aanvraag verwerkt en krijgt u zo snel mogelijk antwoord of de aanvraag is goedgekeurd. Als de aanvraag goedgekeurd is kan de auto bezorgd worden bij u thuis.

Mocht u nog vragen hebben na het lezen van deze uitleg dan helpen we u graag! Ook als particulier een occasion leasen is bij ons mogelijk. Kijk ook eens bij onze leasevoorwaarden om te zien waar u aan moet voldoen om in aanmerking te komen. Door een duidelijke procedure wordt leasen gemakkelijk en snel gemaakt!

Bekijk aanbod

Theme shape
Whatsapp-Occasion Lease Totaal
Occasion Lease Totaal Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.