Terug

Kan ik meteen langskomen voor een proefrit?

Heb jij een mooie occasion wagen op het oog? En wil jij deze goed ervaren? Dan kan een proefrit hier zeker aan bijdragen! Bij Occasion Lease Totaal staan we er ten alle tijden achter dat jij de occasion optimaal ontdekt voordat er een leasecontract wordt ondertekend.

Kan ik meteen langskomen voor een proefrit?

Een proefrit in een van onze occasions

Uiteindelijk gaat het om jouw rijplezier! De occasion moet goed aanvoelen en bovenal moet je met een vertrouwd gevoel op de weg zitten. Door een proefrit te maken, krijg je de mogelijkheid om in een korte tijd de occasion optimaal te ervaren. Een belangrijk en cruciaal moment zodat jij jouw financial lease contract aangaat zonder twijfels. Daarom onze deuren dan ook altijd open staan voor het maken van een proefrit!

Geef ons een belletje en jouw occasion staat proefrit-klaar!

Wil je graag langskomen voor een proefrit? Geef dit dan door aan een van onze medewerkers! Zij zorgen dat de occasion klaar staat en direct meegenomen kan worden voor een proefrit. Door van te voren contact op te neme, heb jij ook zekerheid op de beschikbaarheid van de occasion.
Onze occasions gaan als warme broodjes over de toonbank dus om teleurstelling te voorkomen laten we jou graag weten of de occasion nog beschikbaar is! Wanneer je belt, kan jij dezelfde dag nog langskomen in onze showroom.

Wat heb ik nodig voor het maken van een proefrit?

Staat er een proefrit in een van onze occasions gepland? Zorg dan dat je goed voorbereid langs komt! Het gaat hierbij om een vrij simpele voorbereiding: we moeten jouw rijbewijs checken. Wel zo handig als je die in je bezit heeft bij het maken van een proefrit.

We maken een kopie van jouw rijbewijs en vragen je om een formulier in te vullen. Hierbij gaat het om uw adresgegevens en de bijkomende voorwaarden. Gebeurt het dat je tijdens een proefrit een bekeuring krijgt? Dan zijn deze kosten voor jouw rekening.

Ben jij als een blok gevallen voor één van de occasions uit ons aanbod? Kom dan direct met ons in contact! Onze garage is op maandag tot en met donderdag geopend van 9:00 tot 18:00 uur. Op vrijdag zijn we geopend van 9:00 tot 19:00 uur, op zaterdag staan onze deuren van 10.00 tot 17:00 uur open en op zondag blijven deze deuren gesloten.

1
Occasion Lease Totaal Binnen twee werkdagen reactie
Heb je een vraag over één van onze occasions? Aarzel niet en stel hem direct! 🚗

Auto's vergelijken