Terug

Hoe is het geregeld met de garantie?

Het aanschaffen van een nieuwe auto. In alle gevallen hebben we het hierbij over een grote uitgaven. Daarom moeten alle details kloppen, zo ook de garantie! Wij vertellen jou graag hoe deze geregeld is bij Occasion Lease Totaal!

Mercedes auto sleutels

De garantie bij Occasion Lease Totaal

De occasions uit ons aanbod worden getoond met de laagste prijzen, de zogenaamde ‘meeneemprijzen’. Dit betekent dat hier nog geen garantie declaratie op is berekend.

Bij Occasion Lease Totaal geven we jou de garantie die de wagen verdient! Doordat onze garage BOVAG-erkend is, heb jij de mogelijkheid om een BOVAG garantie aan te schaffen. Kies je hiervoor, dan wordt dit meegenomen in jouw leasecontract!
Een belangrijk detail: De BOVAG garantie is uitsluitend aan te schaffen in combinatie met een pakket voor het rijklaar maken van jouw nieuwe occasion.

De BOVAG garantie

Met deze garantie clausule geniet je van verschillende voordelen:

  • De eerste 6 maanden na aanschaf krijg je hulp bij klachten.
  • Jij ervaart extra zekerheid in het eerste halfjaar van jouw leasecontract.
  • De garantievoorwaarden zijn afgestemd met de ANWB en de Consumentenbond en daarmee uiterst betrouwbaar.

Alles op voorhand veilig ingedekt

Wanneer je in jouw occasion wagen bij ons de garage uitrijdt wilt je maar één ding: genieten! Dat begrijpen we bij Occasion Lease Totaal maar al te goed. Kopzorgen over gebreken aan de auto zijn op dat moment wel het laatste waar je op zit te wachten.

Met de BOVAG garantie zorg jij voor een garantiedekking die tot 6 maanden na de start van jouw leasecontract geldt. In deze 6 maanden wordt jouw occasion kosteloos hersteld bij gebreken. Een voorwaarden hierbij is wel dat deze gebreken zich nog niet voor deden op het moment dat je bij ons het leasecontract bent aangegaan.

Zijn er gebreken tijdens de garantieperiode, door normaal gebruik, ontstaan? Dan vallen deze reparatiekosten, man-kosten én eventuele kosten voor onderdelen ook binnen de garantie! Wilt je meer te weten komen over de BOVAG garantie? Op de website van BOVAG lees je de gedetailleerde garantievoorwaarden!

1
Occasion Lease Totaal Binnen twee werkdagen reactie
Heb je een vraag over één van onze occasions? Aarzel niet en stel hem direct! 🚗

Auto's vergelijken