Particulier of zakelijk een gebruikte auto leasen

In de eerste vier jaar is waardevermindering van een nieuwe auto het hoogst, de waarde van een nieuwe auto daalt al na het uitrijden van de showroom. Om dit binnen de perken te houden raden wij een gebruikte auto op afbetaling aan, hiermee worden niet alleen de afschrijvingskosten maar ook de aanschafkosten zo laag mogelijk gehouden.

De voordelen van het leasen van een gebruikte auto

  • Lagere maandlasten en minder snelle waardevermindering ten opzichte van het leasen van een nieuwe auto.
  • Maandbedrag bestaat uit aflossing en rente, na afloop van het leasecontract is de auto uw eigendom.
  • Boetevrij vervroegd inlossen mogelijk.
  • Alle gebruikte leaseauto’s kunnen direct geleverd worden.
  • 6 maanden BPVAG-garantie indien u het pakket afneemt om de auto rijklaar te maken.

Wat zijn de lease kosten?

De kosten zijn natuurlijk afhankelijk van welke auto u kiest. Het is al mogelijk om met een minimale aanbetaling van 20% een auto bij ons te leasen. De aanbetaling wordt van het totale leasebedrag afgetrokken. Het is ook mogelijk om uw huidige auto bij ons in te ruilen, het inruil bedrag kan gebruikt worden als aanbetaling voor de leaseauto.  Hoe hoger de aanbetaling, hoe lager het maandbedrag. De contracten variëren tussen de 12 en 72 maanden, hoe langer de looptijd is, hoe lager het maandbedrag zal zijn. Aan het einde van de looptijd van het contract, is de auto afbetaald en is de auto uw eigendom.  

Ruim aanbod van gebruikte auto’s

Alle aangeboden gebruikte leaseauto’s kunnen direct geleverd worden. Momenteel hebben we een aanbod van ruim 300 auto’s hierdoor is er een keuze uit vele automerken en modellen, van BMW tot Audi tot Ford in iedere prijsklasse. U bent van harte welkom in de Autodroom Helmond showroom van 8.000 m2 of u kunt een bezoek brengen bij SDL Automotive in Eindhoven.